Bad Oldesloe Julmarknad 3 dagar

En resa-två julmarknader

Denna Julmarknad kommer vi att bo i Bad Oldesloe, men vi besöker även julmarknaderna i Lübeck och Hamburg.

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1. Idag åker vi från våra respektive hemorter på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för förmiddagsfika från bussen. Färden fortsätter mot Rödby där färjan väntar på att ta oss till Tyskland. Väl inne på tysk mark dröjer det inte lång tid innan vi är ute på Autobahn. Och efter ungefär 1,5 timme så kommer vi att komma till Lübeck. Här gör vi ett stopp och besöker kanske den mest omtalade julmarknaden i norra Tyskland. Vi stannar här under några timmar så att ni hinner äta lunch och besöka julmarknaden utan att behöva stressa. Framåt seneftermiddagen kör vi några få mil till vårt hotell som ligger Bad Oldesloe. Här äter vi en gemensam middag på hotellet.

Dag 2. Idag efter frukost åker vi till Hamburg, Hamburg har mycket trevligt att erbjuda när det gäller shopping och andra sevärdheter. Vi tillbringar hela dagen här efter eget tycke och smak. Framåt kvällen kör vi tillbaka till Bad Oldesloe och vårt hotell där vi äter en gemensam middag.

Dag 3. Idag efter frukost kör vi mot Sverige igen. Vi kommer att åka färjan från Puttgarden men innan vi kör ombord på färjan stannar vi vid någon gränshandel för lite kompletterande shopping. När vi kommer i land i Danmark kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten där vi gör en paus. Här finns möjlighet till att köpa mat om man så önskar.

Tips att se i Hamburg:
www.miniatur-wunderland.de
www.hamburger-kunsthalle.de
www.hamburgmuseum.de

* Reservation för eventuella justeringar i dagsprogrammet

I priset ingår

Del i dubbelrum
Förmiddagsfika dag 1
Frukost dag 2-3
Middag dag 1-2