Berlin Ölfestival, 4 dagar

Härlig Ölfestival i världsstaden Berlin

Ölfestivalen ligger som alltid på Karl-Marz-Allee, mellan Strausbergerplatz och Frankfurter Tor.
Berlin Beer festival har blivit en stor turistattraktion, festival och årlig tradition i Berlin.
Ölfestivalen äger alltid rum första helgen i augusti.
På den 2,2 kilometer långa ölfestivalgatan förväntas 320 bryggerier från 86 länder kunna erbjuda över totalt 2000 ölsorter..
Men du kommer inte bara få uppleva öl av alla sorter- det erbjuds även kulinariska specialiteter från olika delar av världen för en hungrig mage.
På 20 scener spelas levande musik från både nationella och internationella band.
En resa för dig som vill ta ölen till en annan nivå , med god stämning , härlig musik och doften av mat från hela världen.

 

Du kan enkelt skriva ut dagsprogrammet. Välj fliken "PDF" nedan.

 

Pris från:
3 895:-
Dagar:4
Resa med modern turistbuss med extra benutrymme, förmiddagsfika vid utresan, del i dubbelrum, frukost dag 2-4, middag dag 1, reseledare
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1. Avresa från Karlskrona tidigt på morgonen. Vi kör upplastning genom Blekinge och Skåne längs E22:an. När vi kommit lite söder om Köpenhamn stannar vi för en god förmiddagsfika från bussen. Snart är vi i Gedser där färjan väntar på att ta oss över till Rostock, den tar ca 2 timmar. Här kan man med fördel äta lunch, det finns mycket att  välja mellan ombord på färjan. När vi kommit iland i Rostock har vi endast 23 mil på autobahn innan vi är framme på vårt centralt belägna hotell Berlin, Berlin****. Efter vi har installerat oss i våra rum väntar en trevlig gemensam middag på en närliggande restaurang.

Dag 2. Denna dag börjar vi med en guidad rundtur i Berlin tillsammans med en svensktalande lokalguide. Vi kommer att få se och hör mycket intressant om Berlin som vi kanske inte had någon aning om innan. Bussen släpper av er i närheten av Öl festivalen. Eftermiddagen och kvällen fri för egna upplevelser.

Dag 3. Hela denna dag är till eget förfogande. Tips från Team Trossö Buss / Bromölla Buss: Från vårt hotell är det inte långt Brandenburger Tor, Check Point Charlie, Förintelsemonumentet, det enorma varuhuset KaDeWe och Kaiser-Wilhmer-Gedächtniskirche mm. Prova också gärna lite olika matdelikatesser, tyskarna är specialister på rejäla maträtter såsom Eisbein (kokt fläsklägg), Wienerschnitzlar mm.

Dag 4. Idag lämnar vi hotellet efter frukost och åker tillbaka mot Rostock igen. Färjan avgår kl.13:00 och innan dess ska vi också hinna med lite shopping på någon gränshandel. När vi kommit iland i Danmark kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten, där vi kommer att pausa. Det finns möjlighet för dom som önskar att äta middag. Vi kommer att vara åter i Karlskrona igen vid 22 tiden.

 

I priset ingår

Resa i modern turistbuss med extra benutrymme
Del i dubbelrum
Förmiddagsfika dag 1
Frukost dag 2-4
Middag dag 1

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
3/8BussBerlin Ölfestival, 4 dagarMer än 83 895:-Boka