Fredriksdalsteatern

Ett hotell i London 1983. Karusellen snurrar på högvarv och den genuina farsens alla dråpliga kännetecken radar upp sig. Det är bäddat för sommarens största skrattcrescendo !

Det är vår i London. Parlamentsledamoten Richard Willey (Fredrik Dolk) från Worthing checkar in på Westminister Hotel tillsammans med sin hustru Pamela (Sussie Eriksson). Richard skall ägna eftermiddagen åt förberedelser inför den stundande sedlighetsdebatten i Underhuset och har därför bestämt möte med sin högra hand, den charmige klåparen George Pigden (Ola Forssmed). Pamela tänker passa på att äntligen se matinéföreställningen av den hyllade musikalen Evita.

På ytan en helt vanlig dag. Men skenet bedrar. Richard har planerat för ett litet amoröst äventyr med premiärminister Thatchers sekreterare, vars man befinner sig på skidsemester. George åtar sig motvilligt att vara behjälplig med några detaljer. Boka ett rum till exempel. Bara för några timmar och i fingerat namn. Den koleriska hotellchefen (Eva Rydberg) anar ugglor i mossen. Den småsluge och girige servitören (Kalle Rydberg) rör till allt som går att röra till. Och så den stackars snurrige George som vänder ut och in på sig själv för att rädda det som räddas kan i den totala förvirring som han i hög grad är medskyldig till.l

Status:
Fullt

Dagsprogram 16/7 och 6/8

Bussresa
Teaterbiljett kl. 18.00

Dagsprogram 8/7 och 29/7

Bussresa
Middag kl. 15.30 på Linneaträdgården i Helsingborg
Teaterbiljett kl. 18.00