Grömitz med vinprovning

Välkommen att följa med oss på en 2 dagars "Time Out" till underbara Grömitz där vi bor på 4**** Hotel Carat.

Hotellet har en fin pool och SPA-avdelning. Bara en stenkast från hotellet ligger den 3,5 km långa strandpromenaden där butiker, caféer och restauranger trängs. Under sommarhalvåret fylls den kritvita stranden av 3000 strandkorgar. På kvällen bjuds vi på enklra vinprovning och middag. Efter sovmorgon och frukost blir det shopping i Heiligenhafen.

 

 

Du kan enkelt skriva ut dagsprogrammet. Välj fliken "PDF" nedan.

Pris från:
1 795:-
Dagar:2
Del i dubbelrum, middag dag 1, frukost dag 2, vinprovning. Lastvikt 50 kg
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1:
Vi startar på morgonen och åker färjan från Rödby till Puttgarden vid 12-tiden. Innan vi är framme i Grömitz gör vi ett kortare uppehåll för shopping. Vid 15-tiden når vi Grömitz och längs den 3,5 km långa strandpromenaden finns det gott om lunchalternativ.
Hotel Carat är 4-stjärnigt och ligger mitt i centrum, direkt vid strandpromenaden. Hotellet öppnade sin helt nybyggda relaxavdelning sommaren 2015 med pool och ett stort bastulandskap. Dessutom finns även bordtennis, biljard, kegelbahn m.m. Det dukas upp både för både enklare vinprovning och middag, vilket ingår i resans pris. Kvällen kanske rundas av i hotellbaren "Cosmopolitan" med favoritdrinken och trevligt sällskap.
Dag 2:
Idag blir det sovmorgon och gott om tid till frukostbuffén innan vi sätter oss i bussen klockan 10.30. Vi gör ett stopp för shopping i ca 1 timme, därefter kör vi den korta vägen till Puttgarden och tar färjan tillbaka till Rödby. 

Du kan enkelt skriva ut dagsprogrammet. Välj "PDF" nedan

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
16/5BussGrömitz- 2 dagarFullbokad, väntelista1 795:-Boka på väntelista
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
24/5BussGrömitz -2 dagarFullbokad, väntelista1 795:-Boka på väntelista
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
30/5BussGrömitz - 2 dagar81 795:-Boka