Hansasail Rostock 4 dagar

För 28:de gången anordnas Hanse Sail Rostock, vi ska dit!

Ungefär 250 segelfartyg ov olika storlekar kommer till Hanse sail Rostock varje år. Arrangemanget är ett av de största i sitt slag i Europa. Den första gången det anordnades var i juli 1991. Vi kommer också att åka till Lübeck där vi får en guidad stadsrundtur.

 

Pris från:
4 495:-
Dagar:4
Bussresa, del i dubbelrum, förmiddagsfika dag 1, frukost dag 2-4, middag dag 1-3, stadsrundtur i Lübeck, reseledare
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen med upplastning genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för förmiddagsfika från bussen. Efter förmiddagsfikat fortsätter färden mot Rödby där färjan vänta på att ta oss över till Puttgarden. När vi kommit iland i Tyskland kommer vi att göra ett stopp på en gränshandel innan vi fortsätter till vårt hotell Wyndham Garden Wismar som ligger en liten bit utanför Wismar centrum. Här äter vi en gemensam middag på hotellet.

Dag 2. Idag kommer vi att använda hela denna dagen till att utforska Hansa Sail i Rostock. Framåt eftermiddagen vänder vi tillbaka till vårt hotell igen där vi avnjuter en gemensam middag på hotellet.

Dag 3. Idag kommer vi att åka väster ut till staden Lübeck. Här kommer vi att få en stadsrundtur med en lokalguide under några timmar. Sedan har ni gott om tid att utforska Lübeck på egen hand, samt att äta en god lunch innan vi vänder tillbaka till Wismar. Här tar vår reseledare oss på en liten stadspromenad innan vi åker tillbaka till hotellet för en gemensam middag.

Dag 4. Idag vänder vi tillbaka mot Sverige igen. Vi kommer att åka samma väg tillbaka till Sverige som på utresan. När vi kommit i land i Danmark kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten där vi kommer att pausa. Här finns det möjlighet att köpa mat för dom som önskar detta. Efter pausen fortsätter vi mot Karlskrona där vi beräknas vara ca kl. 20:30.

*Vi reseverar oss för ändringar i programmet.

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Förmiddagsfika dag 1
Frukost dag 2-4
Middag dag 1-3
Stadsrundtur i Lübeck
Reseledare

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
9/8BussHansasail Rostock 4 dagarMer än 84 495:-Boka