Jill Johnson - That´s Life

Jill Johnson - That´s Life
 

Hon är spännande, härlig och överraskande på samma gång – precis som livet självt. Vissa kallar henne landets största och mest mångfacetterade artist. Egentligen kräver hon ingen närmare presentation. En sångerska med oerhört bred musikalisk bakgrund som utforskat allt från pop och rock till country genom åren.

Nu väljer hon att visa upp ytterligare en sida av sig själv – ackompanjerad av storband, stråkar, dansare och vokalister. I en sprakande showupplevelse som går från finstämt och intimt, till fullt blås med storslagna crescendon. Där hon tolkar sina favoriter ur den amerikanska låtskatten – i en oväntad skrud. Så låt dig svepas med i transformationen som gör vår klarast lysande stjärna, ännu starkare och upplev något du aldrig tidigare upplevt. I alla fall inte på den här sidan Atlanten.

It’s showtime!

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1: Vi startar på morgonen från respektive hemort och stannar på lämpligt ställe för bensträckare innan vi når Göteborg.
Vi bor på centrala Scandic Europa som ligger vägg i vägg med det stora köpcentret "Nordstan" Eftermiddagen och kvällen har ni tid att själv utforska Göteborg.

Dag 2: Efter en god frukost har ni ännu en dag i denna vackra stad. Kanske ett besök på Lisebergs Julmarknad.
Bussen hämtar upp vid 17-tiden för att köra er till The Theatre - Gothia Towers. Före showen serveras det en 3-rätters meny inkl kaffe för att sedan få en sprakande showupplevelse från bordet.
Showen varar ca 1.40

Dag 3: Efter en skön sovmorgon lämnar vi hotellet och Göteborg vid 10:30. På hemvägen kommer vi att atanna vid Björkäng vägkrog, här finns det möjlighet att köpa lunch för dom som så önskar.

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

I priset ingår

ussresa Tur o Retur
Frukost dag 2 o 3
Del i dubbelrum på Scandic Europa
Showbiljett inkl 3-rätters middag Jill Johnson