Nyårsresa Ratzeburg 3 dagar

Sitt inte ensamna på Nyårsafton. Fira med oss i stället!

Vi följer upp förra årets succé då vi var full buss till Rostock.
2017 firar vi Nyår i Ratzeburg. I Ratzeburg bor vi på trevliga Der Seehof Hotel**** som ligger precis vi strandem av sjön Küchensee. Vi kommer också att göra en trevlig utflykt till Marsipanens huvudstad, Lübeck.
Obs! Vänta inte för länge med din bokning!

Du kan enkelt skriva ut dagsprogrammet. Välj fliken "PDF" nedan

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1. Idag åker vi från våra respektive hemorter på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för förmiddagsfika från bussen. Färden fortsätter mot Rödby där färjan väntar som ska ta oss över till Tyskland. Väl inne på tysk mark dröjer det inte lång tid innan vi är ute på Autobahn. Vi kommer att runda Lübeck på vär väg till Ratzeburg och vårt lyxiga hotell Der Seehof****. Der Seehof ligger omringat av sjöar, Küchensee, Domsee och Ratzeburger See. När vi har checkat in och alla har fått sina rum, träffas vi igen i hotellets restaurang där vi tillsammans äter en god 3 rätters middag.

Dag 2. Idag gör vi en utflykt till Lübeck på förmiddagen. Vi åker från hotellet vid 10 tiden. I Lübeck har man tid på egen hand att utforska centrum. Det är kanske lite julmarknad kvar att titta på. Efter några timmar åker vi tillbaka till Ratzeburg igen. (för er som inte vill följa med till Lübeck är det tid på egen hand i Ratzeburg som gäller) Nu kan det vara en god idé att sträcka ut sig ett tag så man orkar med Nyårsfirandet på kvällen. Vi träffas i den stora salen, där är det uppdukat en stor galabuffé som vi har den stora förmånen av att sitta och avnjuta tillsammans med våra vänner på denna trevliga resa. Nu är det bara timmar kvar av 2017. Vid 12 slaget blir det fyrverkeri som hotellet anordnar.

Dag 3. Välkommen till 2018, vi börjar året med sovmorgon. Vi lämnar hotellet vid 11 tiden och kör mot Sverige igen. Vi kommer att åka färjan från Puttgarden till Rödby och vidare tillbaka till våra respektive hemorter.

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.
 

I priset ingår

Del i dubbelrum
Förmiddagsfika dag 1
Frukost dag 2-3
Middag dag 1
Apertif på nyår
Galabuffé på Nyårsafton
Musik och dans
Reseledare