Rostock Julmarknad, 3 dagar

Unna dig lite lyx mitt i veckan! Vi bor på Steigenberger Hotel Sonne****.
Detta hotell ligger precis vid Am Markt där Julmarknaden börjar. Du strosar ner på Kröpeliner Strasse som är en gågata full med härliga dofter av bratwurst, kartoffelpuffer, brända mandlar mm. Detta tillagas i trevliga grillstugor. Stanna till vid en bod och köp dig en mugg varmt Glüwein, det värmer gott när det är vinter och kallt ute.

 

Du kan enkelt skriva ut dagsprogrammet. Välj fliken "PDF" nedan.

Pris från:
2 995:-
Dagar:3
Bussresa, del i dubbelrum, förmiddagsfika dag 1, frukost dag 2-3, utflykt Karl´s Erlebnis
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1. Vi startar från Karlskrona tidig morgon och kör upplastning genom Blekinge. När vi kört en stund stannar vi för förmiddagsfika på en trevlig rastplats längs vägen. Sedan fortsätter vi färden mot Gedser där vi ska åka med färjan till Rostock. När vi kommit på tysk mark kör vi till Calles för shopping, sedan fortsätter vi till vårt lyxiga Steigenberger Hotel Sonne. Kvällen fri för egna aktiviteter.    
    
Dag 2. Hela dagen till eget förfogande.
(För de som önskar shoppa släpper vi av på Hansa Center och övriga erbjuds att åka med till Karls Erlebnis på förmiddagen)

Dag 3. Idag tar vi lite sovmorgon och lämnar hotellet vid kl. 10:00. Färjan avgår kl. 11:00 från Rostock. På vägen hem kommer vi att göra ett stopp på Ekerödsrasten, där finns möjlighet att äta om så önskas. Vi kommer att vara tillbaka i Karlskrona igen vid 21:30 tiden.

Länkar
Hotel Steigenberger Sonne: www.steigenberger.com
Karls Erlebnis: www.karls.de

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
28/11BussJulmarknad Rostock 3 dagarMer än 82 995:-Boka
AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
8/12BussJulmarknad Rostock 3 dagarMer än 82 995:-Boka