Rostock Julmarknad, 3 dagar

Unna dig lite lyx mitt i veckan! 
Du strosar ner på Kröpeliner Strasse som är en gågata full med härliga dofter av bratwurst, kartoffelpuffer, brända mandlar mm. Detta tillagas i trevliga grillstugor. Stanna till vid en bod och köp dig en mugg varmt Glüwein, det värmer gott när det är vinter och kallt ute.

 

 

Status:
Fullt

Dagsprogram 28/11 samt 8/12

Dag 1. Vi startar från Karlskrona tidig morgon och kör upplastning genom Blekinge. När vi kört en stund stannar vi för förmiddagsfika på en trevlig rastplats längs vägen. Sedan fortsätter vi färden mot Gedser där vi ska åka med färjan till Rostock. När vi kommit på tysk mark kör vi till Calles för shopping, sedan fortsätter vi till vårt lyxiga Steigenberger Hotel Sonne. Kvällen fri för egna aktiviteter.    
    
Dag 2. Hela dagen till eget förfogande.
(För de som önskar shoppa släpper vi av på Hansa Center och övriga erbjuds att åka med till Karls Erlebnis på förmiddagen)

Dag 3. Idag tar vi lite sovmorgon och lämnar hotellet vid kl. 10:00. Färjan avgår kl. 11:00 från Rostock. På vägen hem kommer vi att göra ett stopp på Ekerödsrasten, där finns möjlighet att äta om så önskas. Vi kommer att vara tillbaka i Karlskrona igen vid 21:30 tiden.
 

I priset ingår:
Bussresa
Del i dubbelrum
Fm-fika dag 1
Frukost dag 2-3
utflykt Karls´s Erlebnis

Länkar
Hotel Steigenberger Sonne: www.steigenberger.com
Karls Erlebnis: www.karls.de

Dagsprogram 6/12

Dag 1.
Idag åker vi från våra respektive hemorter på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för förmiddagsfika från bussen. Färden fortsätter mot Gedser där färjan väntar på att ta oss till Tyskland, lunchbuffé ingår på färjan. När vi kommit iland kör vi direkt till Karls Erlebnis som finns strax utanför Rostock innan vi checkar in på vårt centralt belägna Radisson Blu Hotel Rostock. En titt på julmarknaden hinner vi med innan det är dags för en gemensam middag på hotellet.
Dag 2.
Hela denna dagen har ni till ert egna förfogande, njut av den fantastiska frukostbuffén som hotellet erbjuder innan ni ger er i kast med julmarknaden. Som alternativ erbjuder vi en tripp till Warnermünde på förmiddagen. (frivilligt)
Dag 3.
Efter frukost lämnar vi hotellet och gör ett stop vid gränshandel innan vi tar färjan från Rostock och vår hemfärd mot Sverige.

I priset ingår:
Bussresa
Del i dubbelrum
Fm-fika dag 1
Lunchbuffé på färjan dag 1
Middag dag 1
Frukost dag 2 o 3
Utflykt Karl´s Erlebnis

Karls Erlebnis: www.karls.de