Tallinn Julmarknad 4 dagar

En trevlig julmarknad i Estlands huvudstad Tallinn. Tallinn får en sagolik skepnad i juletid, så därför är det inte konstigt att Tallinn toppar flera listor över Europas bästa julmarknader. Så varför inte uppleva den själv.

Pris från:
3 695:-
Dagar:4
Del i dubbelrum/hytt, förmiddagsfika dag 1, frukost dag 2-4, middag dag 1-3, guidad 2 timmars tur i Tallinn.
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1.
Idag åker vi från våra respektive hemorter på morgonen. Vi har upplastning genom Skåne och Blekinge. Färden går läng E22. När vi kommit en bit norr över gör vi en paus för förmiddagsfika från bussen. Färden fortsätter mot Stockholm och Värtahamnen varifrån Tallink Silja Line´s färja avgår kl. 17:30. När vi har kommit ombord och fått våra hytter är det gemensam middag. Sedan är kvällen fri för lite dans eller en drink i baren.
Dag 2.
Färjan ankommer Tallinn kl. 10:45 och då möter vår svensktalande guide upp oss. Den kommer att ta oss på en 2 timmars guidad tur i Tallinn. Sedan checkar vi in på vårt hotell Tallink SPA & Conference hotel det ligger ca 700 meter från gamla stan.
Dag 3.
Idag efter frukost checkar vi ut från hotellet och lastar väskorna i bussen. Ni har egen tid till julmarknad och shopping under dagen. Framåt seneftermiddagen sätter vi oss i bussen och kör till ett ställe för lite kompletterande shopping innan vi kör ombord på färjan.
Dag 4.
Färjan ankommer Stockholm kl. 10:15. Vi kör mot våra respektive hemorter. Självklart kommer vi att stanna för fika lunch och benstäckare längs vägen.
 

* reservation för ev ändringar i dagsprogrammet.

Du kan enkelt skriva ut dagsprogrammet. välj fliken "PDF" nedan.

I priset ingår

Del i dubbelrum/hytt
Fm-fika dag 1
Frukost dag 2-4
Middag dag 1-3
Guidad 2-timmars tur i Tallin

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
1/12BussTallinn Julmarknad 4 dagarMer än 83 695:-Boka