Weissenhäuser Strand

Hjärtligt välkommen till fyrastjärniga Strandhotel i Wessenhäuser Stand. Här kan Du glömma vardagens stress och jäkt. Har  får du en välförtjänt ”Time Out” och vaknar upp med ett leende på läpparna. Här är solen precis utanför dörren och den långa breda stranden inbjuder till härliga promenader, sandslott med barnen eller en romantisk stund i solnedgången, oavsett årstid.

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1

Längs med vägen mot Danmark hämtar bussen upp Dig för en trevlig morgontur mot Rödby, där vi sedan tar färjan till Puttgarden.  När vi passerar välkända Heiligenhafen har vi bara 20 minuter kvar till denna pärla som vi ankommer ca 14.00.Nu har du gott om tid att se dig om i de vackra omgivningarna, besöka Dünenbad för en SPA-upplevelse, friskvård eller ett träningspass, ta med hela familjen till det subtropiska badlandet och uppleva många skratt tillsammans, eller bara koppla av. En välförtjänt och efterlängtad middag väntar på hotellet på kvällen.

 

Dag 2

Efter en god och fullmatad frukostbuffé sätter bussen av mot Puttgarden. Självklart gör vi ett stopp för shopping av allehanda varor i Heiligenhafen innan färden fortsätter mot Sverige.

 

Vi reserverar oss för eventuella ändringari dagsprogramet.