Zillertal

 Vi bor i Stumm, en trevlig genuin tyrolerby mitt i Zillertal. Vårt hotell Pinzger drivs av familjen Hauser-Kröll och är ett av dalens bästa, välkänt för den goda maten. Hotellet erbjuder även en ny och fräsch relaxavdelning.
I liftkortet ingår samtliga liftsystem i Zillertal - 178 liftar. Zillertal passar utmärkt för alla typer av skidåkare, från nybörjare till de riktigt erfarna och äventyrslystna. Förutom till vår ”hemmabacke” Hochzillertal kör bussen till olika liftsystem i dalen.

 

Du kan enkelt skriva ut dagsprogrammet. Välj fliken "PDF" nedan.

Pris från:
8 095:-
Dagar:9
Bussresa,
Bussfika på nerresan,
6 nätter del i dubbel,
middag dag 2-7,
frukost dag 3-8.
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1
Avresa under förmiddagen mot färjan i Rödby. Färden fortsätter genom Tyskland med kontinuerliga pauser för att sträcka på benen och fylla på med dricka och mat. Ombord visas filmer och det finns gott om eluttag om du vill ha med din egen utrustning.
Dag 2-8
Vi beräknar ankomma till Hotel Pinzger lagom till de öppnar sin frukostbuffé. Hotellet drivs av familjen Hauser-Kröll och är ett av dalens bästa med genuin tyroler känsla. 
Strax intill hotellet går skidbussen som tar er till backen, denna behöver ni använda dag 2 och 8, dag 3 till 7 kan ni utnyttja vår egen buss till och från backen.
I liftkortet ingår samtliga liftsystem i Zillertal – över 200 liftar. Zillertal passar utmärkt för alla typer av skidåkare, från nybörjare till de riktigt erfarna och äventyrslystna. Efter en härlig dag i backen blir den naturliga samlingspunkten i hotellets fräscha bastuavdelningen. Varje kväll bjuds det på 5-rätters middag.
Hemfärden påbörjas kl 18:00 vilket gör att du kan åka skidor hela dagen.
Dag 9
Vi beräknar passera Öresundsbron vid 13-tiden

I priset ingår

Bussresa
Bussfika på nerresa
6 nätter i dubbelrum
Middag dag 2-7
Frukost dag 3-8

Övrigt

Barn/ungdomspriser i extra säng:
under 12 år: 6295:-
13-17 år: 7295:-

Liftkortspriser:
Liftkort kan köpas online eller direkt på plats.
http://www.zillertal.at/de/winter/ski-board/superskipass/preise/

Skidhyra:
Skidor går bra att förboka men kan även hyras på plats.
www.sportstock.at

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
17/2BussZillertal SkidresaMer än 88 095:-Boka