Benalmadéna 22 dagar

Följ med oss på lata dagar i Benalmadéna

Sola, bada och bara ta hand om dig själv eller varandra. På denna longstayresan tar vi dagen som den kommer och njuter av stunden.

Pris från:
16 995:-
Dagar:22
Transfer till flygplats tur och retur, flygbiljett, del i dubbelrum, Frukost dag 2-22, Middag dag 1-21, vår personal med på hela resan. GLÖM INTE PASS.
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1. Transfer enligt vår tidtabell och påstigningsplatser till Köpenhamns flygplats. När vi har landat i Malaga så väntar vår inhyrda spanska buss på att ta oss den korta sträckan till vårt 4-stjärniga hotel Best Siroco. Hotellet ligger endast 3 minuters promenad från stranden. På hotellet kommer vi att äta både frukost och middag på kvällen.

Dag 2 – 21. Under dessa dagarna gör man det man själv vill. Sola, bada eller bara tar det lugnt. Kanske är det läge för lite trevliga promenader i området. Vi kommer också att erbjuda utflykter på plats. Dessa utflykter görs i samarbete med en norsk researrangör.

Dag 22. Idag efter frukost är det dags att lämna Benalmádena. Vår spanska buss kör oss till Malaga flygplats och när vi landar i Köpenhamn så vänta vår buss på att ta er de sista milen hem till respektive hemort igen.

*Utflykter bokas på plats i Spanien med vår norska samarbetspartner.
*Vi resreverar oss för ändringar i programmet.

I priset ingår

Busstransfer till och från flygplatserna
Flygbiljett
Del i dubbelrum
Frukost dag 2-22
Middag inkl. vin & vatten dag 1-21
Vår personal på plats hela resan
 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2020-02-13BussBenalmadéna 22 dagarMer än 816 995:-Boka