Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Berlin 4 dagar

  Julmarknad i världsstaden Berlin

  Berlin bjuder på många trevliga julmarknader. Vi bor centralt bara en bit från Kurfürstendam, gamla Väst Berlins paradgata. Ett stort utbud av shopping och restauranger ligger på bekvämt avstånd från vårat hotell. Det är bara att följa med och njuta. Vi lovar att Berlin ger mersmak....

  Fritextsökning

  I priset ingår

  Bussresa
  Del i dubbelrum
  Förmiddagsfika dag 1
  Frukost dag 2-4
  Bussvärd

  Dagsprogram

  • Jul Berlin

   Dag 1. Idag åker vi från våra respektive hemorter på morgonen. Vi har upplastning från Kalmar och genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för förmiddagsfika från bussen. Färden fortsätter mot Gedser där färjan väntar på att ta oss till Rostock. Väl inne på tysk mark kommer vi att köra till Calles gränshandel. Efter shoppingen kör vi direkt till Berlin och vårt centralt belägna Novum hotel Aldea.

   Dag 2. Hela denna dag har ni till ert eget förfogande. Ta en hop on hop off buss och åk runt till de olika julmarknaderna som finns i Berlin.

   Dag 3. Även denna dagen är till ert egna förfogande.

   Dag 4. Idag efter frukost kör vi mot Sverige igen. Vi kommer att åka färjan från Rostock. När vi kommer i land i Danmark kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten där vi gör en paus. Här finns möjlighet till att köpa mat om man så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.

   *Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

  Avgångar & priser

  AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
  2021-12-02BussJul BerlinMer än 83 995:-Boka
  Resekalender
  30/9Hildesheim 4 dagarfrån 4 495:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden