Berlin Ölfestival 4 dagar

Följ med till den internationella ölfestivalen i Berlin

Den internationella ölfestivalen i Berlin intar staden för 21:a gången mellan den 4-6 augusti. Varje år har ölfestivalen ett speciellt tema – det kan röra sig om ett land, en region eller ett speciellt ämne. Bara för att nämna några exempel på teman från de senaste åren kan “öl från östersjöregionen” och “Craftbeers” nämnas.

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne enligt vår tidtabell. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi en paus för förmiddagsfika från bussen. Färden fortsätter sedan mot Gedser där vi kör om bord på färjan som tar oss till Rostock. Här ombord finns det gott om tid för att äta lunch och koppla av. När vi kommit på tysk mark kör vi till en gränshandel för shopping innan vi fortsätter mot Berlin.
Vi checkar in på vårt hotell Park Inn Alexanderplatz. På kvällen äter vi en gemensam middag.

Dag 2. Idag efter frukost kommer det en lokalguide som möter upp oss på hotellet. Vi kommer att få en trevlig stadsrundtur på 3 timmar, där vi kommer att få se bland annat riksdagshuset, check point Charlie, Brandenburger Tor och mycket mera. Eftermiddagen fri för att besöka Ölfestivalen. Ölfestivalen sträcker sig mellan Frankfurter Tor och Strausberger Platz på Karl Marx Allee.

Dag 3. Dagen fri för egna aktiviteter.

Dag 4. Idag efter frukost lämnar vi Berlin för denna gången. Vi kommer att åka färjan från Rostock till Gedser. När vi kommit till Danmark kommer vi att köra upp till Ekerödsrasten där vi kommer att pausa. Här finns möjlighet att köpa mat för dom som så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.
 

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Förmiddagsfika dag 1
Frukost dag 2-4
Middag dag 1
Stadsrundtur 3 timmar
Reseledare