Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Berlin på egen hand - 4 dagar

  Världsstaden Berlin

  Upplev världsstaden Berlin på egen hand. I Berlin finns det något för alla smaker. Var kulturell, shoppa loss eller bara strosa omkring och ta dagen som den kommer.
  Med Trossö Buss & Bromölla Buss tar du dig lugnt och tryggt fram och tillbaka.

  Fritextsökning

  I priset ingår

  Bussresa
  Del i dubbelrum
  Fm-fika dag 1
  Frukost dag 2-4
  Middag dag 1
  Stadsrundtur 3 timmar

  Dagsprogram

  • Världsstaden Berlin

   Dag 1. Vi startar från Karlskrona på morgonen och har upplastning genom Blekinge och Skåne enligt våra påstigningsplatser. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för förmiddagsfika från bussen. Färden fortsätter till Gedser där färjan väntar på att ta oss till Rostock. Väl inne på tysk mark kör vi till Calles för lite shopping innan vi fortsätter mot Berlin. I Berlin bor vi centralt så klart på Berlin Mark Hotel**** bara ett stenkast från paradgatan Kurfürstendamm. På kvällen äter vi en gemensam middag.

   Dag 2. Idag efter frukost kör vi en guidad rundtur i Berlin på 3 timmar. Efter rundturen är eftermiddagen fri för att utforska Berlin på egen hand. Kanske passar ni på att besöka Museum ön. Här finns DDR museet, Pergamonmuseum och Berliner Dom

   Dag 3. Denna dagen har ni helt till ert egna förfogande. Ett tips kan vara att ta en taxi till Berlin Unterwelten. Länk: www.berliner-unterwelten.de Här finns det mängder av guidade rundturer som man kan boka in sig på. Ta en tur till KaDeWe och kolla in shoppingen och matvaruavdelningen, en fantastisk upplevelse. I närheten av KaDeWe ligger Kaiser-Wilhem-Gedächtniskirche Väl värt ett besök.

   Dag 4. Idag äter vi frukost i lugn och ro innan vi vänder tillbaka mot Sverige igen. Vi kommer att ta färjan från Rostock till Gedser. När vi kommit iland i Danmark kör vi direkt till Ekerödsrasten där vi pausar i 45 minuter. Här finns det möjlighet till att äta middag om man önskar. Efter vi haft paus åker vi mot våra respektive hemorter.

   *Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

  Resekalender
  30/9Hildesheim 4 dagarfrån 4 495:-
  6/10Bordershop Expressfrån 775:-
  10/10Bordershop Expressfrån 775:-
  11/10Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  13/10Bordershop Expressfrån 775:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden