Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Birka Cruises 2 dagar

  2 dagars kryssning med Birka Cruises

  Smit från vardagen på en kryssning genom Stockholms vackra skärgård. Umgås, ät gott, dansa och ha kul. Koppla av på spa-avdelningen och fynda i taxfreebutikerna. En minisemester som ger maximal effekt.  

   

   

  Fritextsökning

  Dagsprogram

  Dag 1:

  Avresa på morgonen mot Stockholm. Vi pausar med jämna mellanrum på vår resa upp mot huvudstaden där det kommer att finnas möjlighet att köpa fika och lunch. Vid 15.00 anländer vi till Stockholm och stiger ombord på M/S Birka nu tar oss till Åland och Mariehamn . Nu har ni all tid för avkoppling många timmar framöver. Gå till någon av barerna för att ta något att dricka, boka in en spa-behandling eller varför inte bara gå ut på däck och njuta av havsluften innan det är dags att ta sig mot restaurangen för att äta en buffé.

  www.birka.se

  Dag 2:

  Frukosten serveras från klockan 07.30, nu har ni hela dagen att njuta och bara ta det lungt. En underbar utsikt kommer vi att få uppleva när vi åter kommer tillbaka mot Sverige och dess skärgård.
  Kl. 14.00 anländer M/S Birka till Stockholm och vi påbörjar vår färd hemåt där det kommer bli pauser för middag och fika.

   

   

  I priset ingår

  Bussresa
  Del i insides dubbelhytt
  Middagsbuffé inkl dryck dag 1
  Frukost dag 2

   

  Dagsprogram

  • Kryssning med M/S Birka 21 h

   Dag 1. Avresa på morgonen mot Stockholm. Vi pausar med jämna mellanrum på vår resa upp mot huvudstaden där det kommer att finnas möjlighet att köpa fika och lunch. Vid 15.00 anländer vi till Stockholm och stiger ombord på M/S Birka nu tar oss till Åland och Mariehamn . Nu har ni all tid för avkoppling många timmar framöver. Gå till någon av barerna för att ta något att dricka, boka in en spa-behandling eller varför inte bara gå ut på däck och njuta av havsluften innan det är dags att ta sig mot restaurangen för att äta en buffé.
   www.birka.se

   Dag 2. Frukosten serveras från klockan 07.30, nu har ni hela dagen att njuta och bara ta det lungt. En underbar utsikt kommer vi att få uppleva när vi åter kommer tillbaka mot Sverige och dess skärgård. Kl. 14.00 anländer M/S Birka till Stockholm och vi påbörjar vår färd hemåt där det kommer bli pauser för middag och fika.

   *Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

  Resekalender
  19/7Bordershop Expressfrån 775:-
  20/7Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  22/7Bordershop Expressfrån 775:-
  26/7Bordershop Expressfrån 775:-
  27/7Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden