Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Bohuslän 3 dagar

  Följ med oss till fantastiska Bohuslän

  På denna resan besöker vi bland annat Saltön där den kända tv-serien med samma namn spelades in. Vi kommer också att besöka Smögen och handelsman Flinks handelsbod på Flatön. Boendet har vi på trevliga Hotell Bohusgården  i Uddevalla.

  Fritextsökning

  I priset ingår

  Bussresa
  Del i dubbelrum
  Fm fika dag 1
  Frukost dag 2-3
  Lunch dag 1-3
  Middag dag 1-2
  Besök, guidning och entréer enligt programmet
  Bussvärd

  Dagsprogram

  • Bohuslän 3 dagar

   Dag 1: Vi reser tidig morgon och åker upp via västkusten förbi Göteborg. Vi ska denna dag göra ett besök ute på ”Saltön” – känd från TV-serien med samma namn. Vi får se ”Blomgrens tobaksaffär” – restaurangen ”Lilla Hunden” m m. Lunchen äter vi på Pensionat Rågårdsvik, där Emelie i Saltöserien jobbade. Vi åker vidare mot Uddevalla och vårt hotell Bohusgården. Middag på kvällen.

   Dag 2: Efter en riklig frukost ger vi oss ut på nya äventyr. Idag ska vi bl a besöka Smögen – med sin berömda brygga, Hunnebostrand, Fjällbacka – känd för bl a Ingrid Bergman och Camilla Läckberg. Vi äter lunch och har lite egen tid i denna lilla fina stad innan vi åker tillbaka till hotellet. Middag på kvällen.

   Dag 3: Vi äter frukost och packar sedan in våra väskor i bussen och ger oss av för vår sista dag i vackra Bohuslän. Denna dag ska vi ut på Flatön och besöka Handelsman Flinks handelsbod. Vi upplever
   Även den Taubeska atmosfären. Vi tar färjan över Malö Strömmar och gör ett litet kaffestopp vid
   Skåpesund. Vi besöker Klädesholmen som är sill konservernas ö. På väg hem kör vi via Skärhamn – Tjörnbroleden till Stenungsund och vidare mot Kungälv. På Fars Hatt äter vi dagens lunch.
   Via Göteborg – Halland är vi åter i hemorten senare kväll.

   *Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

  Resekalender
  26/7Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  28/7Bordershop Expressfrån 775:-
  1/8Bordershop Expressfrån 775:-
  4/8Bordershop Expressfrån 775:-
  8/8Bordershop Expressfrån 775:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden