Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Fixa din gruppresa med oss på Trossö Buss

  Är ni en stor grupp som vill resa tillsammans, så är det oss ni ska vända er till. Vi hjälper dig och dina vänner, kollegor eller familj att hitta rätt resa och destination för just ert endamål. Vi har lång erfarenhet av att skräddarsy gruppresor till alla möjliga länder, orter och evenemang. Har du ett förslag på destination kan vi hjälpa dig att sätta ihop en resplan som passar er och ert schema. 

  Fritextsökning

  Läs mer

  Vi skräddarsyr din gruppresa 

  Vi på Trossö Buss kan hjälpa dig att skräddarsy en resa efter dina önskemål eller varför inte lägga upp hela årets reseplan med oss för att få fantastiska reseupplevelser? Tillsammans hittar vi de resor som passar dig och din grupp, vi har ett brett och intressant utbud. Vi tar hand om era bokningar samt lägger upp ett schema som passar dig och dina vänner eller kollegor. 

  Kontakta oss för att boka din gruppresa

  Vill du ha hjälp att skräddarsy din resa? Kontakta oss via mail eller telefon för att berätta hur många ni är och vad det är ni behöver hjälp med. Vi hjälper dig med gruppresan så att ni får en fantastisk upplevelse tillsammans! 

  Gruppresa

  Gruppresa

  Bussen är ett fantastiskt färdmedel. - För företag som ska ut på en kick off resa, mässaresa eller konferensresa i Sverige eller Europa? Då kan vi hjälpa till med att ordna hotellövernattningar, biljetter och andra praktiska detaljer som behöver ordnas, allt utefter kundens önskemål. Bussen är flexibel, den tar dig från dörr till dörr utan en massa krångliga byten längs vägen. För pensionärsföreningar är bussen ett trivsamt sätt att åka utflykter med. Vi ordnar hela arrangemanget me...

  Resekalender
  5/12Bordershop Expressfrån 775:-
  8/12Bordershop Expressfrån 775:-
  10/12Rostock 3 dagarfrån 3 195:-
  13/12Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  15/12Bordershop Expressfrån 775:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona