Bremen Julmarknad 3 dagar

Upplev en genuin tysk julmarknad i spännande miljö. Det historiska torget fylls med marknadsstånd, härlig musik, doften av Glühwein och brända mandlar – allt som ger den rätta julstämningen. Här bor vi mycket bra på Star Inn Hotel Bremen Columbus

 

Du kan enkelt skriva ut dagsprogrammet. Välj fliken "PDF" nedan.

 

 

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1.
Idag åker vi från våra respektive hemorter på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för förmiddagsfika från bussen. Färden fortsätter mot Rödby där färjan väntar på att ta oss till Tyskland. Väl inne på tysk mark dröjer det inte lång tid innan vi är ute på Autobahn. Snart passerar vi Lübeck och när vi har rundat Hamburg på vägen till Bremen, självklart stannar vi för bensträckare längs vägen. Väl framme i Bremen checkar vi in på centrala Star Inn Hotell Bremen Columbus.
Kvällen fri för egna aktiviteter.
Dag 2.
Hela denna dagen har ni till ert egna förfogande, njut av den fantastiska frukostbuffén som hotellet erbjuder innan ni ger er i kast med julmarknaden.
Dag 3.
Idag efter frukost kör vi mot Sverige igen. Vi kommer att åka färjan från Puttgarden men innan vi kör ombord på färjan stannar vi vid någon gränshandel för lite kompletterande shopping. När vi kommer i land i Danmark kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten där vi gör en paus. Här finns möjlighet till att köpa mat om man så önskar.

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Fm-fika dag 1
Frukost dag 2-3