Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Bremen Oktoberfest 3 dagar

  Följ med oss på oktoberfest i Bremen

  I Bremen firas varje år oktoberfest, vi ska såklart vara där och hjälpa till att fira så det blir riktigt gjort. I luften ligger doften tät av brända mandlar och grillade bratwurstar. Här kan man lätt tillbringa en helg!

  Fritextsökning

  I priset ingår

  Bussresa
  Del i dubbelrum
  Frukost dag 2-3

  Dagsprogram

  • Bremen Oktoberfest

   Dag 1. Avresa på morgonen. Vi har upplastning enligt våra påstigningsplatser och tidtabell. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi en paus. Här finns det möjlighet att köpa fika om an så önskar. Färden fortsätter sedan mot Rödby där vår färja väntar på att ta oss till Puttgarden. När vi kommit på tysk mark kör vi direkt till Heiligenhafen där vi gör ett shoppingstopp på ca 1 timme. Sedan fortsätter vi förbi Lübeck och Hamburg innan vi framåt seneftermiddagen når vårt hotell i Bremen. Vi kommer att bo på centralt belägna Novum Hotel Bremer Haus.

   Dag 2. Hela dagen är fri att utforska Bremens Oktoberfest.

   Dag 3. Idag efter frukost vänder vi tillbaka mot Sverige igen. Vi kommer att åka färjan från Puttgarden till Rödby. När vi kommer iland i Danmark kör vi direkt till Ekerödsrasten där vi kommer att pausa i ca 45 minuter. Här finns möjlighet att köpa mat för dom som så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorten.

   *Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

  Resekalender
  30/9Hildesheim 4 dagarfrån 4 495:-
  6/10Bordershop Expressfrån 775:-
  10/10Bordershop Expressfrån 775:-
  11/10Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  13/10Bordershop Expressfrån 775:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden