Celle Julmarknad - 4 dagar

Celle räknas som en av tysklands vackraste och mest pittoreska städer. I julmarknadstid kommer de vackra korsvirkeshusen verkligen till sin rätt. Medelpunkt och ett absolut ”måste” för varje besökare är Hertigens Slott, Celles äldsta byggnad. Vi bor bra på Inter City Hotel.

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1. 
Vi åker från våra respektive hemorter på morgonen och har upplastning genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för förmiddagsfika från bussen. Färden fortsätter mot Rödby där färjan väntar på att ta oss till Tyskland. Väl inne på tysk mark dröjer det inte lång tid innan vi är ute på Autobahn. Färden fortsätter förbi Lübeck, Hamburg och innan vi vet ordet av är vi framme i Celle. Denna fantastiska korsvirkesstad. Här checkar vi in på InterCity hotel. Vi äter middag på en närbelägen restaurang.
Dag 2.
Idag har vi hela dagen för oss själva. Besök julmarknaden, shoppa, ät massor med korv och kartoffelpuffen och sup in alla fantastiska dofter. Kolla in en trevlig restaurang till kvällens måltid.
Dag 3. Innan lunch gör vi en utflykt till julmarknaden i Hildesheim under några timmar. Här hinner vi också med att äta lunch i fall man vill det. När vi är nöjda åker vi tillbaka till Celle igen.
Dag 4. Efter frukost styr vi färden Sverige igen. Vi kommer att åka samma väg tillbaka. När vi kommer i land i Danmark kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten där vi gör en paus. Här finns möjlighet till att köpa mat om man så önskar.

*Vi kommer att göra ett stopp för shopping vid någon gränshandel antingen på ut eller hemresan.

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.
 

I Priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Förmiddasfika dag 1
Middag dag 1
Frukost dag 2-4
Bussvärd / Värdinna