Celle - Vin, Sparris och Slott 4 dagar

Celle - Vin, Sparris och Slott

Celle är en stad i den tyska delstaten Niedersachsen. Den är belägen längst söder ut på Lüneburger Heide vid floden Aller. I Celle finns det mer än 500 stycken korsvirkeshus, vissa är byggda så tidigt som på 1500-talet!

 

Pris från:
5 595:-
Dagar:4
Bussresa, del i dubbelrum, förmiddagsfika dag 1, frukost dag 2-4, middag dag 1-3, lunch dag 2,3, besök sparrisgård, besök Marienburg Slott, besök vinfest Hildesheim, reseledare
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen. Vi har upplastning enligt vår tidtabell genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn tar vi en paus på en trevlig rastplats för förmiddagsfika. Färden fortsätter sedan mot Rödby där färjan vänta på att ta oss till Puttgarden. När vi kommit till Tyskland så passerar vi snabbt Lübeck och Hamburg innan vi kommer fram till vårt centrala hotell Celler Hof i Celle. Här kommer vi att bo granne med slottet i Celle under vår vistelse i Celle. På kvällen äter vi gemensam middag på restaurang Ratskeller.

Dag 2. Idag efter frukost kommer vi att besöka en sparrisgård. Här kommer vi att få veta allt om Tysklands vita guld innan vi sätter oss till bords för att avnjuta denna fantastiska delikatess med diverse tillbehör. Mätta och belåtna åker vi tillbaka till Celle igen. Här har vi tid på oss att studera de fantastiska korsvirkeshusen innan vi äter en gemensam middag på kvällen.

Dag 3. Idag ska vi göra en utflykt till slottet i Marienburg där vi kommer att få en guidad visning och äta en gemensam lunch. Efter lunchen fortsätter vi till Hildesheim där vi får egen tid att utforska denna fantastiska stad. Och vilken tur vi har! Just denna helgen är det vinfest i Hildesheim. Framåt seneftermiddagen kör vi tillbaka till Celle igen och äter en gemensam middag.

Dag 4. Idag efter frukost vänder vi tillbaka mot Skåne och Blekinge igen. På vägen hem kommer vi att pausa på Ekerödsrasten i 45 minuter. Här finns det möjlighet till att köpa mat för dom som så önskar. Eftre pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.

*Stopp vid gränshandel kommer att göras antingen på utresan eller hemresan

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

I priser ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Förmidddagsfika dag 1
Frukost dag 2-4
Middag dag 1-3
Lunch dag 2,3
Besök sparrisgård
Besök Marienburg Slott
Reseledare

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2019-05-30BussCelle - Vin, Sparris och Slott 4 dagar
Boka tidigt rabatt 300 kr, gäller till och med 2019-03-01
Mer än 85 595:-Boka