Dansa Samba med mig, Stockholm 3 dagar

DANSA SAMBA MED MIG – EN HYLLNING TILL CORNELIS VREESWIJK

Vi människor mår bra av att drömma och för många av oss är det viktigt att ha ett mål i livet. Min dröm har under många år varit att sätta upp en dansikal i Sverige, vilket tillslut gick i uppfyllelse. Något jag har strävat efter så länge visade sig plötsligt vara möjligt och efter hårt slit även genomförbart. Det svåra efter det blev att hitta den “nya” drömmen och riktningen i livet, men med den nya dansikalen “Dansa samba med mig” blev även detta uppfyllt, vilket jag är otroligt tacksam över. 

I Dansa samba med mig får du som åskådare uppleva den odödliga skalden Cornelis på ett helt nytt sätt. Som publik kommer du att se, höra känna och lukta Cornelis på en resa mellan Brasilien och Sverige, Sorg och lycka samt 1600-tal och 2017. Dina favoritdansare från Let´s Dance kommer med sin dans att illustrera låtar sjungna av tre sångare som kompletteras med artister såsom Lill Lindfors och Alexander Rybak på sätt du inte kan ana! Klassiker som Brev från Kolonien, Felicia adjö eller balladen om Fredrik Åkare och Cecilia Lind är bara några av låtarna som kommer att sjungas. 

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten – Stockholm 60 mil

Avfärd under morgonen, efter passande stopp når vi Stockholm vid 16-tiden. Vi checkar på vårt hotell, Scandic Grand Central. Hotellet ligger centralt med shopping, restauranger och nöjesliv bara runt hörnet. Kvällen är fri för egna aktiviteter..... Varför inte ta en promenad, äta en god bit mat och njuta av storstadspulsen!

 

Dag 2 Stockholm

Starta dagen med en lång och härlig hotellfrukost. Hotellet ligger mitt i city och Stockholms utbud är enormt. En promenad i Gamla Stan, en av världens bäst bevarade medeltida stadskärnor, är ett måste. På Djurgården ligger Skandinaviens mest besökta museum, Vasamuseet. På visitstockholm.se hittar du hundratals tips på allt ifrån museer och restauranger i världsklass. Bussen tar dig till föreställningen på Intiman. Showstart kl. 19.30

 

Dag 3 Stockholm - Hemorten

Efter en härlig sovmorgon börjar vi bege oss hemåt vid 11-tiden. Längs vägen gör pauser för lunch, fika och bensträckare.

I priset ingår

Bussresa

Del i dubbel 

Frukost dag 2-3

Biljett Dansa samba med mig 1/12, kl 19.30 Intiman Odenplan