Flensburg Julmarknad 3 dagar

Flensburg är Tysklands nordligaste stad och gränsar till Danmark. Det är en populär shoppingstad med stora varuhus och affärscentrum. Vi bor centralt på nybyggda Hotel Alte Post nära den långa gågatan och julmarknaden.

 

Du kan enkelt skriva ut dagsprogrammet. Välj fliken "PDF" nedan.

 

 

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1.
Idag åker vi från våra respektive hemorter på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för förmiddagsfika från bussen. Färden fortsätter mot stora och lilla bält och snart är vi över på Jylland. Nu är det inte så långt kvar till vi är framme i Flensburg. Väl framme i Flensburg checkar vi in på centralt belägna Hotel Figaro Alte Post. Nu är det dags att ge sig i kast med julmarknaden, ät drick och håll skinnet spänt.
Dag 2.
Hela denna dagen har ni till ert egna förfogande, njut av den fantastiska frukostbuffén som hotellet erbjuder 
Dag 3.
Idag efter frukost kör vi mot Sverige igen. Vi kommer att köra samma väg tillbaka mot Sverige igen, men innan vi passerar gränsen till Danmark stannar vi vid en gränshandel för lite kompletterande shopping. Vi kommer att göra stopp så man kan köpa fika, och när vi kommit till Sverige stannar vi på Ekerödsrasten. Här finns det möjlighet för de som önskar att köpa mat.
 

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Fm-fika dag 1
Frukost dag 2-3