Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  GES - Cirkus Stockholm 3 dagar

  GES är tillbaka med tidernas popshow - "Stanna världen en stund"!

  Det som började som en kul session har sedan första episka singeln ”När vi gräver guld i USA” etablerat sig i svenska folksjälen och idag är GES en av våra stora supergrupper. Det blev två GES skivor, med över en miljon sålda exemplar. Räknar vi sedan in Glenmark, Orup och Strömstedts soloskivor kommer vi upp i miljotals sålda cd, singlar och vinyler och över 130 miljoner streams. Genom åren har killarna levererat oräkneliga hits som till exempel ”Hon har blommor i sitt hår”, ”Då står pojkarna på rad”, ”Om”, ”Hon är min” och redan nämnda ”När vi gräver guld i USA.
  Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow! De kommer att ta med gästerna på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer.

  Glenmark, Orup och Strömstedt låter hälsa:
  ”Det är en föreställning där låtarna och vägen till dem är som smakerna i universums bästa glassbar. Vi ska servera en popshow av sällan skådat slag. Det är dags att kliva i hjältekostymerna och stanna världen en stund innan det är för sent. Medan den fortfarande snurrar av lust, idéer, toner och ord.”

  Glenmark, Eriksson och Strömstedt är tillbaka!

   

  Fritextsökning

  I priset ingår

  Bussresa
  Del i dubbelrum
  Frukost dag 2-3
  Showbiljett på läktare på Cirkus 2/10, kl. 20.30
   

  Dagsprogram

  • GES - Cirkus Stockholm

   Dag 1 Hemorten – Stockholm 60 mil
   Avfärd under morgonen, efter passande stopp når vi Stockholm vid 16-tiden. Vi checkar på Elite Hotel Adlon, som ligger centralt. Shopping, restauranger och nöjesliv ligger bara runt hörnet. Kvällen är fri för egna aktiviteter..... Varför inte ta en promenad, äta en god bit mat och njuta av storstadspulsen!

   Dag 2 Stockholm
   Starta dagen med en lång och härlig hotellfrukost. Hotellen ligger mitt i city och Stockholms utbud är enormt. En promenad i Gamla Stan, en av världens bäst bevarade medeltida stadskärnor, är ett måste. På Djurgården ligger Skandinaviens mest besökta museum, Vasamuseet. På visitstockholm.se hittar du hundratals tips på allt ifrån museer och restauranger i världsklass. Showen är på Cirkus och börjar kl. 20.30. Bussen lämnar och hämtar.

   Dag 3 Stockholm - Hemorten
   Efter en härlig sovmorgon börjar vi bege oss hemåt vid 11-tiden. Längs vägen gör pauser för lunch, fika och bensträckare.

   *Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

  Resekalender
  26/7Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  28/7Bordershop Expressfrån 775:-
  1/8Bordershop Expressfrån 775:-
  4/8Bordershop Expressfrån 775:-
  8/8Bordershop Expressfrån 775:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden