Ghost Stockholm 3 dagar

Ghost - Den Oscarsbelönade filmen - Nu på scen
 

Den svenska-versionen tar den skönsjungande duon Peter och Bruno tillbaka till China Teaterns scen - denna gång förstärka med en av Danmarks absolut starkaste sångröster - Maria Lucia Heiberg Rosenberg. Allt toppat med en av Sveriges bästa soulröster - Gladys Del Pilar Bergh i den komiska rollen som Oda Mae Brown.

OM MUSIKALEN

I huvudrollerna:
Sam Wheat- Peter Johansson
Molly Jensen- Maria Lucia Heiberg Rosenberg
Oda Mae Brown- Gladys del Pilar Bergh
Carl Brunner- Bruno Mitsogiannis

SAMT STOR ENSEMBLE OCH ORKESTER

Baserad på filmen med samma namn bygger musikalen GHOST på kärleken mellan New York paret Molly och Sam. På väg hem genom Brooklyn en sen kväll blir Molly och Sam plötsligt utsatta för ett rånförsök. Trots Sams vilja att överlämna sina pengar vill rånaren åt mera. Det uppstår en kamp mellan rånaren och Sam, ett skott avlossas, rånaren flyr platsen med Sam efter sig i några steg. När Sam vänder om ser han hur Molly kastat sig till marken och desperat håller om en kropp - hans kropp...

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1 Hemorten – Stockholm 60 mil
Avfärd under morgonen, efter passande stopp når vi Stockholm vid 16-tiden.Vi checkar på vårt hotell. Vid avresan den 19/10 bor vi på Scandic Continental och vid avresan den 30/11 på Scandic Grand Central.Båda hotellen ligger centralt med shopping, restauranger och nöjesliv ligger bara runt hörnet.
Kvällen är fri för egna aktiviteter..... Varför inte ta en promenad, äta en god bit mat och njuta av storstadspulsen!
Dag 2 Stockholm
Starta dagen med en lång och härlig hotellfrukost. Hotellet ligger mitt i city och Stockholms utbud är enormt. En promenad i Gamla Stan, en av världens bäst bevarade medeltida stadskärnor, är ett måste. På Djurgården ligger Skandinaviens mest besökta museum, Vasamuseet. På visitstockholm.se hittar du hundratals tips på allt ifrån museer och restauranger i världsklass. Föreställningen börjar kl. 19.30 på Chinateatern. Bussen tar dig dit.
Dag 3 Stockholm - Hemorten
Efter en härlig sovmorgon börjar vi bege oss hemåt vid 11-tiden. Längs vägen gör vi pauser för lunch, fika och bensträckare.

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbel
Frukost dag 2-3
Musikalbiljett Ghost Chinateatern dag 2 kl. 19.30