Att komma till Visby, denna medeltida stad, är som att förflytta sig långt tillbaka i tiden. Staden är en av Sveriges äldsta och den spännande medeltidshistorien känns plötsligt väldigt nära. Denna sagolika ö är rik på fornminnen och den kalkrika berggrunden ger det gotländska landskapet dess speciella karaktär. Här trivs orkidéer och andra blomster på de öppna ängarna. Ett besök på Fårö med den säregna naturen, raukarna och utegångsfåren är givet. Vi bor på Scandic Visby bara 10 minuter från händelsernas centrum.

Du kan enkelt skriva ut dagsprogrammet. Välj fliken "PDF" nedan.

 

Pris från:
5 495:-
Dagar:4
Bussresa, del i dubbel, färja, middag dag 1 och 2, frukost dag 2-4, lunch dag 2 och 3, lokalguide dag 2 och 3. ID-handling krävs vid incheckning
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1: Hemort - Visby Vi startar på förmiddagen och åker längst Blekingekusten,  vi gör ett lämpligt stop där det finns möjlighet att köpa lunch, sedan åker vi vidare till Oskarshamn där båten tar oss över till Visby (färjetid ca 3 timmar). Vi checkar in på Scandic Visby, några minuters promenad från den välbevarade ringmuren från 1200-talet och stadens centrala delar. I resturangen blir vi serverade middag.

Dag 2 och 3: Under dessa två dagar kommer vår lokalguide att ta oss med både norr och söderöver. Vi kommer bland annat att besöka Fårö, få beskåda raukområden med sina 8-10 meter höga naturfenomen, vi åker söderöver och får möta dess storslagna landskap. Det kommer även att bli en stadsvandring i Visby. Dag 3 äter vi middag på egen hand i Visby.

Dag 4: Visby – Hemort  I dag bestämmer var och en hur sista dagen på Gotland ska spenderas. Ett tips är att hyra en cykel, fylla korgen med godsaker från speceriaffären och trampa runt i egen takt och bara bländas av vackra Visby. Vi åker med färjan tillbaka till Oskarshamn.

I priset ingår

OBS! Giltlig ID-handling måste visas upp vid färjeterminalen

Bussresa
Del i dubbelrum
Frukost dag 2-4
Middag dag 1,2
Lunch dag 2,3
Lokalguide dag 2,3

 

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2018-09-02BussGotland 4 dagarMer än 85 495:-Boka