Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Gotland 4 dagar

  Följ med oss till fantastiska Gotland

  På Gotland bor vi bekvämt och centralt i Visby. Dag 2 och 3 gör vi heldagsutflykter med lokalguide på norra respektive södra Gotland. Det finns även tid att på egen hand utforska Visby.

  Fritextsökning

  I priset ingår

  Bussresa
  Del i dubbelrum
  Färjeöverfart tur och retur
  Frukost dag 2-4
  Middag dag 1-3
  Lokalguide dag 2-3

  Dagsprogram

  • Gotland

   Dag 1: Vi startar på morgonen från Hässleholm och åker längst Blekingekusten, vi gör ett lämpligt stopp för fika och sen vidare till Oskarshamn där båten tar oss över till Visby (färjetid ca 3 timmar). Vi checkar in på Best Western Strand hotel. Här bor vi centralt och bra, några minuters promenad från den välbevarade ringmuren från 1200-talet och stadens centrala delar. Gemensam middag på kvällen.

   Dag 2. Idag kommer en lokalguide till vårt hotell. Den kommer att ta oss på en heldagsutflykt på norra delen av ön med bland annat Fårö och Bläse kalkbruksmuseum med en ”skakande” tågresa! På kvällen äter vi en gemensam middag.

   Dag 3. I dag kommer vår lokalguide tillbaka och tar oss på en heldagsutflykt på södra delen av Gotland där vi måste titta på Hoburgsgubben som är en av dom kända raukarna. Vi kommer även att stanna för lunch (måste beställas vid bokning) både dag 2 och 3. Middag på kvällen.

   Dag 4. I dag bestämmer var och en hur dagen i Visby ska spenderas. Ett tips är att hyra en cykel, fylla korgen med godsaker från speceriaffären och trampa runt i egen takt och bara bländas av vackra Visby. Kanske en tur till Lummelundagrottan. Vår färja hem går sen eftermiddag och vi är tillbaka i våra hemorter sen kväll.

   *Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

  Resekalender
  26/7Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  28/7Bordershop Expressfrån 775:-
  1/8Bordershop Expressfrån 775:-
  4/8Bordershop Expressfrån 775:-
  8/8Bordershop Expressfrån 775:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden