Grease - Nöjesteatern Malmö

Grease på Nöjesteatern i Malmö !

Musikalen Grease, den rockiga kärlekshistorien, får varje dansnerv att spritta i kroppen! När Grease sätts upp på Nöjesteatern åker brylkrämen, skinnjackorna och dansskorna på.


För regin står Staffan Götestam som än en gång tar sig an uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska Grease-känslan. Koreografen Siân Playsted skapar magiska dansnummer till låtar somGrease is the word,Greased Lightnin, You’re the One That I Want och We Go Together.I Grease träffar Danny sin Sandy i en innerlig sommarromans. Väl tillbaka i skolan visar det sig att Sandy är den nya tjejeni klassen. Danny slits mellan det tuffa killgänget T-birds och känslorna för Sandy. Sandy passar inte in i ramen för detcoola tjejgänget Pink Ladies och är därför inte heller en passande flickvän till skolans populäraste kille. Kommer Sandyatt bli accepterad i Pink Ladies? Kommer Danny våga visa sina känslor?

Detta är frågor som alla som sett John Travoltaoch Olivia Newton Johns berömda steg, vet svaret på. Från film till teaterscen – Grease är en historia som kan upplevas om och om igen!

Danny spelas av Anton Hagman 
Sandy spelas av Caroline Johansson Kuhmunen

 

Status:
Fullt

I priset ingår

I Priset ingår: Bussresa,

26/10-19 Middag Hurva Gästis kl 15.15, Föreställning Nöjesteatern kl. 18.00
4/1-20 Föreställning Nöjesteatern kl. 14.00, Middag Hurva Gästis kl. 17.30