Grömitz Time Out 2 dagar

Grömitz - aja Restort !!

Följ med oss till Grömitz och en två dagars Time Out.
Dra in havsluften i lungorna och slappna av. Aja Grömitz ligger direkt vid stranden, mitt på promenadstråket i det fridfulla Ostseeblick.

 

Pris från:
1 895:-
Dagar:2
Bussresa, Del i dubbelrum, middag dag 1, frukost dag 2. Lastvikt 50 kg
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen och enligt vår tidtabell längs med E22 till Malmö. Vi åker via Öresundsförbindelsen till Köpenhamn. När vi kommit ett par mil söder om Köpenhamn gör vi en paus för egen medhavd fika. Färden fortsätter mot Rödby där färjan väntar på att ta oss till Puttgarden. När vi kommit iland i Puttgarden åker vi till Heiligenhafen där vi gör ett kort stopp vid en gränshandel. Här stannar vi en liten stund innan vi fortsätter till Grömitz och vårt hotell, A-ja Resort Grömitz. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.
Dag 2. Idag efter frukost kör vi bort till Heiligenhafen för lite shopping innan vi kör ombord på färjan som avgår från Puttgarden. När vi kommit iland i Danmark så kör vi direkt till Ekerödsrasten där vi kommer att pausa i 45 minuter. Här finns det möjlighet att köpa mat för dom som så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot respektive hemorter.

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Middag dag 1
Frukost dag 2
Lastvikt 50 kg
 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2019-10-13BussGrömitz Time Out 2 dagarFullbokad, väntelista1 895:-Boka på väntelista