Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Hamburg 4 dagar

  Hamburg, Tysklands näst största stad

  Hamburg räknas som en av Tysklands viktigaste städer. Inte minst på grund av sin hamn som är en av Europas största conteinerhamnar. Vi Vi kommer att få stadsrundtur, båttur och ett besök på det berömda Miniatur Wunderland.

  Fritextsökning

  Dagsprogram

  Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen. Vi har upplastning enligt vår tidtabell genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn tar vi en paus på en trevlig rastplats för förmiddagsfika. Färden fortsätter sedan mot Rödby där färjan vänta på att ta oss till Puttgarden. När vi kommit till Tyskland så passerar vi snabbt Lübeck och snart är vi framme vid vårt hotell i Hamburg. Vi kommer att bo på Hotel Alster-Hof. På kvällen äter vi gemensam middag på en närliggande restaurang.

  Dag 2. Idag efter frukost så kommer vi att ha en guidad stadsrundtur i Hamburg med en svensktalande lokalguide. Efter rundturen kommer det att finnas tid att på egen hand äta lunch eller ta en fika innan vi fortsätter vårt program med en båtrundtur på ca 1 timme. Kvällen är fri för egna aktiviteter.

  Dag 3. Idag på förmiddagen kommer vi att göra ett besök på ett av Tysklands största turistattraktioner, Miniatur Wunderland https://www.miniatur-wunderland.de/
  Här tillbringar vi i två timmar innan bussen vänder tillbaka till hotellet igen. För er som vill stanna kortare/längre tid ombesörjer själv sin återresa till hotellet. (det är inte jättelångt, ca 1,9 km att gå) Eftermiddagen och kvällen är fri för egna aktiviteter.

  Dag 4. Idag efter frukost vänder vi tillbaka mot Skåne och Blekinge igen. På vägen hem kommer vi att pausa på Ekerödsrasten i 45 minuter. Här finns det möjlighet till att köpa mat för dom som så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.

  *Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

  I priset ingår

  Bussresa
  Förmiddagsfika dag 1
  Frukost dag 2-4
  Middag dag 1
  Entré och utflykter enligt program
  Reseledare

  Resekalender
  22/7Bordershop Expressfrån 775:-
  26/7Bordershop Expressfrån 775:-
  27/7Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  29/7Bordershop Expressfrån 775:-
  2/8Bordershop Expressfrån 775:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden