Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Hameln Julmarknad- 4 dagar

  Följ med oss till sagostaden Hameln med dess förtrollande julstämning i historisk miljö. Denna julmarknad finner man mitt i den gamla stadsdelen med sina korsvirkeshus och pampiga byggander från Weser-resnässansen.

   

  Fritextsökning

  Dagsprogram

  Dag 1.
  Idag åker vi från våra respektive hemorter på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för förmiddagsfika från bussen. Färden fortsätter mot Rödby där färjan väntar på att ta oss till Puttgarden. Väl inne på tysk mark kommer vi att köra till en gränshandel. Efter shoppingen kör vi mot Hameln och vårt centralt belägna Hotel Zur Post ***. Väl framme på hotellet har vi en stund för oss själva innan vi samlas i receptionen för den korta promenaden till kvällens middagsrestaurang. 
  Dag 2.
  Hela denna dagen har ni till ert eget förfogande, njut av en god frukostbuffé innan ni ger er i kast med julmarknaden eller varför inte gå i Råttfångarens fotspår? Hela staden har en klassisk historia med tyvärr olyckligt slut – men bara i sagornas värld.
  Dag 3.
  Efter frukost går bussen – för dom som vill – till Hildesheim och deras julmarknad. Här möts vi också av välfyllda julstånd med allt som hör julen till. Senare EM går bussen tillbaka till vårt hotell. Kvällen fri för egna aktiviteter.
  Dag 4.
  Idag efter frukost kör vi mot Sverige igen. Vi kommer att åka färjan från Puttgarden. När vi kommer i land i Danmark kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten där vi gör en paus. Här finns möjlighet till att köpa mat om man så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.
   

  *Vi kommer att göra ett stopp för shopping vid någon gränshandel antingen på ut eller hemresan.
  *Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

  I priset ingår

  Bussresa
  Del i dubbelrum
  fm-fika dag 1
  Middag dag 1 (ej på hotellet)
  Frukost dag 2-4
  Bussvärd/värdinna
  Glöm ej passet

  Resekalender
  16/8Bordershop Expressfrån 775:-
  23/8Bordershop Expressfrån 775:-
  24/8Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  26/8Bordershop Expressfrån 775:-
  30/8Bordershop Expressfrån 775:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden