Handboll Flensburg 2 dagar

Följ med oss till Flensburg och se en unik handbollsmatch

Tobbe (Tobias Karlsson) plockar ut ett ”all star team” med de bästa spelarna han spelat med och mött de senaste tio åren. Detta lag kommer sedan att möta nästa säsongs lag som Flensburg Handewitt mönstrar. Samtidigt blir det en avskedsföreställning och tack till Tobbe för alla hans år i Flensburg.

Pris från:
2 395:-
Dagar:2
Bussresa, del i dubbelrum, förmiddagsfika dag 1, frukost dag 2, handbollsbiljett
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen. Vi har upplastning enligt vår tidtabell genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för fika från busscafét. Efter fikat fortsätter vi mot Flensburg och innan vi checkar in på vårt centrala hotell Ibis budget Flensburg City. Matchen börjar kl. 16:00 i Flens Arena. Efter matchen kör vi in till Flensburg. För er som vill äter vi en gemensam middag på Restaurang Hansens Brauerei.
Vill ni göra oss sällskap på denna middagen kostar det 225 kr per person exkl. dryck. (Detta bokas i samband med att ni bokar resan).

Dag 2. Frukost på hotellet sedan hemfärd mot Sverige igen. Vi kommer att åka med färjan Puttgarden – Rödby. Innan vi kör ombord gör vi ett stopp vid en gränshandel för lite shopping. När vi kommit iland i Danmark kör vi direkt till Ekerödsrasten där vi kommer att pausa. Här finns det möjlighet att köpa mat för den som så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.
 

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Förmiddagsfika dag 1                                
Handbollsbiljett
Frukost dag 2

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2019-08-10BussHandboll Flensburg 2 dagarMer än 82 395:-Boka