Handbolls VM Köpenhamn 2 dagar

Vi kommer och heja på Sverige i premiärmatchen mot Egypten i handbolls VM. Ska Du följa med?

Handbolls VM för herrar utspelar sig både i Tyskland och Danmark. Sveriges grupp spelar som tur är i Köpenhamn. Vi har 50 biljetter till premiärmatchen mot Egypten. Biljetten gäller för alla matcher denna dagen.  I Sveriges grupp finns Egypten, Angola, Argentina, Qatar och Ungern. Tiderna för matcherna är inte klara i dagsläget.

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1. Vi kör från Karlskrona på förmiddagen och har upplastning enligt våra påstigningsplatser och tidtabell. På vägen gör vi ett stopp för förmiddagsfika från busscafét. Vi fortsätter färden mot Köpenhamn, här kör vi direkt till Royal Arena som ligger lite utanför Köpenhamn. Här lämnas dom som vill se alla tre matcherna av. Bussen fortsätter in till Köpenhamn centrum för er som vill ha lite egen tid i Köpenhamn. Ni som väljer att åka till centrum tar er själva ut till Royal Arena, förslagsvis med Metro eller taxi. Efter matcherna så vänta bussen på er utanför Royal Arena. Vi åker till Malmö där vi kommer att övernatta på Scandic Sankt Jörgen som ligger centralt vid Gustav Adolfs torg.

Länk till spelschema: http://handbolls-vm.nu/spelschema-vm/

Dag 2. Vi tar lite sovmorgon och lämnar Malmö vid 10 tiden och kör direkt upp mot Blekinge igen. I Karlskrona beräknas vi vara vid 13:30 tiden.

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.
 

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Förmiddagsfika dag 1
Frukost dag 2
Handbollsbiljett till alla 3 matcherna den 11/1