Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Häxorna i Eastwick

  Kultfilmen ”Häxorna i Eastwick” blir musikal på Cirkus med Peter Jöback i huvudrollen!

  ”The Witches of Eastwick” är romanen av John Updike som på 80-talet filmatiserades och blev till en av decenniets största kultfilmer med samma namn. Berättelsen stöptes om till musikal och sattes för första gången upp på Londons West End. Vi kan nu stolt presentera ”Häxorna i Eastwick” på Cirkus i höst som är något alldeles unikt i dess slag, aldrig tidigare har denna prisbelönta musikal gjorts i Sverige

  Efter succén med ”The Phantom of the Opera” är det nu dags för Peter Jöback att göra huvudrollen i nästa stora internationella uppsättning. Musikalen ”Häxorna i Eastwick” är en samproduktion med en av världens största producenter – Cameron Mackintosh – som står bakom succéer såsom Cats, Les Misérables, The Phantom of the Opera, Hamilton, Miss Saigon och många fler.

  Denna humorfyllda och spektakulära musikal bygger på John Updikes kultfilm Häxorna i Eastwick med Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Cher och Susan Sarandon i rollerna. År 2000 hade musikalversionen världspremiär i London på anrika Theatre Drury Lane. Huvudrollsinnehavarna i den svenska uppsättningen har handplockats och auditions har gjorts av det engelska och svenska teamet i samråd med nestorn Cameron Mackintosh. Vi presenterar nu en ensemble med några av Sveriges starkaste scenpersonligheter i höstens trollbindande föreställning.


   

  Fritextsökning

  Dagsprogram

  Dag 1 Hemorten – Stockholm 60 mil
  Avfärd under morgonen, efter passande stopp når vi Stockholm vid 16-tiden. Vi checkar på vårt hotell Elite Hotel Adlon, som ligger centralt.
  Shopping, restauranger och nöjesliv ligger bara runt hörnet. Kvällen är fri för egna aktiviteter..... Varför inte ta en promenad, äta en god bit mat och njuta av storstadspulsen!


  Dag 2 Stockholm
  Starta dagen med en lång och härlig hotellfrukost. Hotellet ligger mitt i city och Stockholms utbud är enormt. En promenad i Gamla Stan, en av världens bäst bevarade medeltida stadskärnor, är ett måste. På Djurgården ligger Skandinaviens mest besökta museum, Vasamuseet. På visitstockholm.se hittar du hundratals tips på allt ifrån museer och restauranger i världsklass. Föreställningen är på Cirkus som börjar kl kl: 19:30.

  Dag 3 Stockholm - Hemorten
  Efter en härlig sovmorgon börjar vi bege oss hemåt vid 11-tiden. Längs vägen gör pauser för lunch, fika och bensträckare.

  I priset ingår

  Bussresa
  Del i dubbelrum
  Frukost dag 2-3
  Biljett Häxorna i Eastwick Cirkus 4/4 kl: 19:30

  Resekalender
  16/8Bordershop Expressfrån 775:-
  23/8Bordershop Expressfrån 775:-
  24/8Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  26/8Bordershop Expressfrån 775:-
  30/8Bordershop Expressfrån 775:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden