Heiligenhafen 3 dagars Time Out

Många har säkert redan varit i eller passerat Heiligenhafen och varje gång tänkt; åh så fint här är, här skulle man vilja stanna lite längre. Nu har du äntligen chansen att se lite mer av mysiga Heiligenhafen och upptäcka denna vackra stad samtidigt som du har gott om tid för god mat, vila och naturligtvis shopping! Vi bor på centrala Meereszeiten i Heiligenhafen. En härlig plats för avkoppling och inte alls långt att åka, time out helt enkelt.

 

 

 

Pris från:
2 595:-
Dagar:3
Bussresa, Del i dubbelrum, frukost dag 2, 3. Utflykt till Kiel, Lastvikt 35 kg
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1.
Idag åker vi från våra respektive hemorter på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi en paus för benstäckare och egen medhavd fika. Efter pausen fortsätter vi mot Rödby där färjan väntar på att ta oss till Tyskland. Väl inne på tysk mark dröjer det inte lång tid innan vi är framme vid vårt hotell Meereszeiten.
Hotellet har en SPA-avdelning med bastu och gym. Det går också bra att förboka SPA-behandlingar på hotellet. https://www.hafenhotel-meereszeiten.de/hotel/spa/Wellness-Folder2019.pdf?m=1568811297 
Kvällen fri för egna aktiviteter.
Dag 2.
Idag efter frukost gör vi en utflykt på förmiddagen till Kiel. Här får ni lite tid att på egen hand utforska de centrala delarna av Hansestaden. Framåt eftermiddagen kör vi tillbaka mot Heiligenhafen igen. Kvällen är fri för egna aktiviteter. Utflykten är frivillig, för er som väljer att stanna i Heiligenhafen är det tid på egen hand som gäller.
Dag 3.
Idag efter frukost kör vi mot Sverige igen. Vi kommer att åka färjan från Puttgarden men innan vi kör ombord på färjan stannar vi vid någon gränshandel för lite kompletterande shopping. När vi kommer i land i Danmark kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten där vi gör en paus. Här finns möjlighet till att köpa mat om man så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Frukost dag 2, 3
Utflykt till Kiel
Lastvikt 35 kg inkl bagage

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2020-06-12BussHeiligenhafen Time Out 3 dagarMer än 82 595:-Boka