Helene Sjöholm Vasa 4 dagar

Helene Sjöholm i Vasa på Wasa Teatern tillsammans med Anna Maria Hallgarn

Följ med oss och till Vasa Finland och lyssna på sångfåglarna Helene Sjöholm och Anna Maria Hallgarn. Vi har dessutom stadsrundtur i staden Vasa och guidning på Strömsö.

 

Pris från:
4 995:-
Dagar:4
Bussresa, Del i dubbelrum/insides dubbelhytt, fm fika dag 1, frukost dag 2-4, middag dag 1-2, lunch dag 3, biljett till "Vårfanfar" med Helene Sjöholm, stadsrundtur 2 h Vasa, inträde och guidning på Strömsö, bussvärd
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1. Avresa från Kristianstad på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och längs med E22:an mot Stockholm. Vi kommer att göra pauser för bensträckare, fika och lunch på vägen med jämna mellanrum. Framåt seneftermiddagen checkar vi in på Silja Lines färja som ska ta oss till Åbo. Ombord äter vi en härlig middagsbuffé. Kvällen fri!

Dag 2. Frukost ombord innan vi kör i land i Åbo. Vi kör direkt upp till Vasa, självklart gör vi pauser för lunch och fika. När vi kommer till Vasa så checkar vi in på vårt hotel Scandic Waskia, där vi också äter en gemensam middag innan bussen kör oss till föreställningen som börjar kl. 19:00. Föreställningen ”Vårfanfar” med Helene Sjöholm och Anna Maria Hallgarn varar i 1,5 h utan paus. Bussen hämtar oss efter föreställningen är slut.

Dag 3. Frukost på hotellet innan utcheckningen. Nu är det dags att få en stadsrundtur i Vasa på ca 2 h av en lokalguide. Efter stadsrundturen fortsätter vi ut till Strömsö där vi för en rundvisning. Efter rundvisningen av Strömsö så väntar en trevlig gemensam lunch. Efter lunchen så vänder vi ner mot Åbo igen där färjan väntar på att ta oss till Stockholm. Kvällen är fi för egna aktiviteter.

Dag 4. Frukost ombord, sedan åker vi mot våra respektive hemorter igen. Vi gör pauser för bensträckare, fika och lunch längs med vägen.

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum/insides dubbelhytt
Fm fika dag 1
Frukost dag 2-4
Middag dag 1-2
Lunch dag 3
Stadsrundtur i Vasa
Entré och guidning på Strömsö
Biljett till "Vårfanfar" med Helene Sjöholm och Anna Maria Hallgarn
Bussvärd

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2020-05-14BussHelene Sjöholm Vasa 4 dagarMer än 84 995:-Boka