Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Hildesheim Sparris & Vin 4 dagar

  Följ med oss och frossa i Tysklands vita guld

  Vi åker till den fantastiska korsvirkesstaden Hildesheim. På resan gör vi bland annat besök på en sparrisgård där vi får lära oss allt om sparris. På gården kommer vi att frossa i Tysklands vita guld med tillbehör. Just denna helgen är det även vinfest i Hildesheim.

  Fritextsökning

  I priset ingår

  Bussresa
  Del i dubbelrum
  Förmiddagsfika dag 1
  Frukost dag 2-4
  Middag dag 1-2
  Lunch dag 2
  Besök och visning på sparrisgård
  Besök i korsvirkesstaden Celle
  Bussvärd

  Dagsprogram

  • Hildesheim Sparris & Vin

   Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen. Vi kör upplastning genom Blekinge och Skåne. När vi kört i några timmar stannar vi på någon trevlig rastplats och för förmiddagsfika från bussen. Färden fortsätter mor Rödby och färjan som ska ta oss till Puttgarden, Tyskland. Snart är vi ute på autobahn och framåt eftermiddagen kommer vi till vårt hotell i Hildesheim. (centralt belägna Van der Valk hotel) På kvällen äter vi en gemensam middag.

   Dag 2. Idag ska vi åka ut och besöka en sparrisodlare. Här kommer dom att visa hur denna ”primörernas primör” odlas, skördas och tas omhand. Vi kommer också att avnjuta en härlig sparrislunch med alla goda tillbehör. Efter lunchen fortsätter vi mot korsvirkesstaden Celle. Här kan vi beskåda mer är 500 olika korsvirkes, och givetvis det vackra slottet. Vår reseledare berättar mer…
   På kvällen äter vi en gemensam middag.

   Dag 3. Denna dag har ni till eget förfogande, gör ett besök på Hildesheims vinfest. Vinfesten är på torget just utanför hotellet.

   Dag 4. Idag efter frukost lämnar vi Hildesheim och åker tillbaka mot Sverige igen. Innan vi tar färjan i Puttgarden kommer vi att göra ett stopp på en gränshandel. När vi kommit till Rödby så kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten där vi kommer att göra en paus. Där finns möjlighet att köpa mat för de som önskar detta.

   *Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

   Hildesheim Sparris & Vin

  Avgångar & priser

  AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
  2021-05-14BussHotel Van der Valk****HildesheimMer än 85 495:-Boka
  Resekalender
  28/3Ullaredfrån 400:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden