Höga Kusten med Vasa 4 dagar

Följ med oss på Birka Cruises till Höga Kusten. Vi besöker sjöstaden Härnösand, Höga Kustens sydligaste kuststad och kryssar förbi Högakustenbron. Vi fortsätter mot Vasa i Kvarkens skärgård och njuger av dess unika natur och lummiga parker.

Pris från:
5 495:-
Dagar:4
Bussresa
Del i insides dubbelhytt Cabin Standard
Fm fika dag 1
3-rätters middag dag 1-3 (exkl dryck)
2 frukostar
1 brunch
Underhållning och aktiviteter ombord
Bussvärd
Glöm ej giltlig ID-handling

Boka resa

Dagsprogram

Dag 1
Avresa från Kristianstad på morgonen. Vi har upphämtning genom Skåne och Blekinge. På vägen till Stockholm gör vi stopp för fika och lunch på lämpliga ställen. Fartyget avgår från Stadsgårdskajen kl. 17:00 och vi kommer att vara där i god tid innan.

Vi börjar med sommarfest och härlig stämning på soldäck medan vi sakta seglar ut från Stockholm. Under Captain’s cocktail presenterar befälhavaren flera av alla som kommer att ta hand om dig under kryssningen. Under kvällen är du välkommen till dukat bord och en god trerätters välkomstmiddag. Vi bjuder på underhållning med våra proffsiga nöjesvärdar och blir du sugen på en svängom kan du välja på dansband, disco eller partyband.

Dag 2 – Höga Kusten med Härnösand
Vi vaknar upp i Härnösand – Höga Kustens sydligaste kuststad. Fartyget ligger ett stenkast från centrum med bevarade trähus och båtliv mitt i staden. Vill du uppleva ännu mer av den unika Höga Kusten, följ med på någon av våra guidade utflykter! På kvällen väntar en härlig trerättersmiddag medan vi sakta seglar inomskärs i fyra timmar från Härnösand genom Sannasundet till Höga Kustenbron, via surströmmingens paradisö Ulvön och Trysundaön upp till Skagsudde. Vi lovar dig en utsikt som inte finns någon annanstans i världen!

Dag 3 – Kvarkens skärgård med Vasa
Ny dag, ny destination! Med en mosaiklik skärgårdsnatur runt hörnet bjuder den tvåspråkiga kuststaden Vasa på både esplanader, parker, shopping, restauranger, kaféer och en pytteliten saluhall. Visste du att det dessutom är en tillväxtregion med en av Nordens viktigaste koncentrationer inom energiteknologi? Upptäck staden eller Kvarkens Skärgård på någon av våra utflykter eller lär dig allt om hur man badar bastu på riktigt.

Dag 4
Vi tillbringar vår sista kryssningsdag till havs. Delta i aktiviteterna ombord, passa på att shoppa till sjöpriser, koppla av på soldäck eller unna dig en härlig behandling i vår fina spa-anläggning på däck 10. Här kan du ta det lugnt en stund i vår utomhusjacuzzi med härlig utsikt över Stockholms skärgård och inloppet till Stockholm innan vi är tillbaka vid Stadsgårdskajen igen. Många upplevelser rikare.
Vi sätter oss tillrätta i bussen och påbörjar resan mot Blekinge och Skåne. Vi stannar längs med vägen för bensträckare och mat.

I priset ingår:

Detta ingår:
Bussresa
Del i insides hytt Cabin Standard
FM-fika dag 1
2 frukostbufféer
1 brunch
3-rättersmiddagar exkl. dryck dag 1-3
Underhållning och aktivteter ombord
Bussvärd
Glöm ej giltlig id-handling
 
 
 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2020-06-08BussHöga Kusten med Vasa 4 dagarMer än 85 495:-Boka