Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Holland i Höstskrud 6 dagar

  Följ med oss och njut av Holland i höstskrud.


  Vi kommer givetvis att finnas på plats när den imponerande blomsterkarnevalen i Lichtenvoorde går av stapeln och få njuta av blomstertåget som passerar. Upptäcka Amsterdam kommer vi att göra på en kanaltur och givetvis kommer det att finnas tid för att strosa omkring i denna vackra stad och kanske ta en fika eller lunch och efter detta tar bussen oss vidare till Haag där vi kommer att göra ett besök vid den imponerande rundmålningen Panorama Mesdag.

  Fritextsökning

  I priset ingår

  I Priset ingår:
  Bussresa
  Del i dubbelrum
  Fm-fika dag 1
  Frukost dag 2-6
  Middag dag 1-5
  Inträde Panorama Mesdag
  Båttur Amsterdam
  Ståplats Blomsterparaden i Lichtenvoorde
  Reseledare

  Dagsprogram

  • Holland i Höstskrud

   Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen. Vi kör upplastning genom Blekinge och Skåne enligt vår tidtabell. När vi kommit några mil söder om Köpenhamn pausar vi för förmiddagsfika. Här serverar vi kaffe/te och fralla från busscafét. Självklart ingår detta i resans pris. Färden fortsätter mot Rödby där vi tar färjan till Puttgarden, färjan tar ca 45 minuter. Väl på tysk mark är vi snart ute på Autobahn. Milen försvinner snabbt och vi passerar Lübeck och Hamburg på vår väg till dagens etappmål som är Bremen och vårt övernattningshotell Landgut Horn ****. På kvällen äter vi en gemensam middag.

   Dag 2. Idag efter frukost fortsätter vi färden mot Holland. Vi tar oss snabbt och smidigt mot vårt huvudhotell för resan är Postillion Hotel**** i Deventer. Deventer ligger vid floden Ijssel. Staden har en härlig atmosfär och trevliga så gator och gränder. Vi kommer att vara framme tidig eftermiddag, så hela eftermiddagen är fri att på egen hand strosa omkring, kanske hittar ni en trevlig servering eller någon trevlig butik att besöka. På kvällen äter vi en gemensam middag.

   Dag 3. Idag åker vi till Blomsterparaden i Lichtenvoorde. Blomsterparaden startar i Lichtenvoorde kl. 14:00 så vi kommer att vara där i god tid innan. Vi beger oss tillbaka till vårt hotell framåt 18-tiden så att vi är tillbaka i god tid till vår middag på kvällen.

   Dag 4. Efter frukost åker vi till Amsterdam där vi kommer att åka en trevlig kanaltur. Kanalturer är det bästa sättet att uppleva staden då det faktiskt finns fler kanaler i Amsterdam än i Venedig. Vi kommer också att få lite egen tid till att äta lunch och gå runt och titta på Amsterdams fantastiska arkitektur, pittoreska kvarter och mängder med broar. Lite senare åker vi till Haag och beskådar den fantastiska rundmålningen, Panorama Mesdag. Målningen är ca 14 meter hög och 120 meter lång. Efter besöket så kör vi tillbaka till vårt hotell. På kvällen äter vi en gemensam middag.

   Dag 5. Idag efter frukost är det dags att vända hem mot Sverige igen. Dagens etappmål blir Lübeck där vi kommer att bo på centralt belägna hotel Park Inn. Till Lübeck kommer vi framåt eftermiddagen så ni hinner med en tur på stan och kanske besöka Café Niederegger. På kvällen äter vi en gemensam middag.

   Dag 6. Efter frukost så åker vi upp mot Puttgarden och vår färja som ska ta oss till Danmark. Innan vi kör på färjan så kommer vi att göra ett kort stopp vid en gränshandel. När vi kommit iland i Danmark så kör vi direkt till Ekerödsrasten. Här finns det möjlighet att köpa mat för dom som så önskar detta. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.

   *Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

  Resekalender
  23/9Bordershop Expressfrån 775:-
  30/9Bordershop Expressfrån 775:-
  4/10Bordershop Expressfrån 775:-
  5/10Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  5/10Ullaredfrån 400:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden