Husum med Sylt 4 dagar

Trevliga staden Husum vid tyska nordsjökusten

Här njuter vi av båttur i Fridrichstadt, vi åker tåg från Niebüll till Westerland där vi åker runt på ön Sylt.

Pris från:
4 495:-
Dagar:4
Bussresa, förmiddafsfika dag 1, frukost dag 2-4, middag dag 1-3, rundtur och båttur i Fridrichstadt, tågresa Niebüll - Westerland tur o retur, reseledare
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne enligt vår tidtabell. När vi kommit några mil söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för förmiddagsfika från bussen. Färden fortsätter genom Danmark. Vi kommer att köra över Stora och Lilla Bältbroarna på vår väg till vårt hotell i Husum, Best Western Hotel Theodor Storm. På kvällen äter vi en gemensam middag.

Dag 2. Idag efter frukost åker vi den korta biten till Friedrichstadt. Här kommer vi att få en guidad tur av en lokalguide i ca 1,5 timme. Efter lokalguidningen finns det tillfälle att strosa runt på egen hand, kanske ära en god lunch på en trevlig restaurang. Efter vi har haft egen tid återsamlas vi för att ta en båttur på ca 1 timme. Sedan åker vi tillbaka till Husum igen. Vi äter en gemensam middag tillsammans. 

Dag 3. Idag efter frukost åker vi till Niebüll. Här stigen vi på ett tåg som ska ta oss över till ön Sylt. Bussen kommer också att följa med på tåget. Vi kommer att tillbringa hela dagen på ön Sylt. På kvällen äter vi en gemensam middag.

Dag 4. Idag efter frukost åker vi tillbaka mot Sverige igen. Vi kommer att åka med färjan som går via Puttgarden till Rödby. Innan vi kommer till Puttgarden kommer vi att göra ett kort stopp i Heiligenhafen på en gränshandel. När vi kommit iland I Danmark kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten där vi kommer att pausa. Här finns möjlighet till att köpa mat för den som så önskar. Vi fortsätter färden mot respektive hemorter. 

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

I priset ingår

Bussresa
Förmiddagsfika dag 1
Frukost dag 2-4
Middag dag 1-3
Rundtur och båttur i Fridrichstadt
Tågresa
Reseledare

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2018-07-27BussHusum med Sylt 4 dagar
Rum kan finnas på förfrågan. Ring 0456-23005
Fullbokad, väntelista4 495:-Boka på väntelista