Berlin Julmarknad - 4 dagar

Julmarknad i Världsstaden Berlin, en riktig höjdare!

Berlin har en julmarknad för alla. Den pitoreska julmarknaden vid Charlottenburg slott, eller julmarknaden på Gendarmenmarkt som anses vara den vackraste och mest populära.

 

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1. Idag åker vi från våra respektive hemorter på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för förmiddagsfika från bussen. Färden fortsätter mot Gedser där färjan väntar på att ta oss till Rostock. Vi kör till Berlin och vårt centralt belägna Park Inn by Radisson Alexanderplatz, Berlin ****. Väl framme på hotellet har vi en stund för oss själva innan vi äter en gemensamma middag på hotellet.

Dag 2. Hela denna dagen har ni till ert egna förfogande, njut av den fantastiska frukostbuffén som hotellet erbjuder innan ni ger er i kast med julmarknaden.

Dag 3. Även denna dagen är till ert egna förfogande.

Dag 4. Idag efter frukost kör vi mot Sverige igen. Vi kommer att åka färjan från Rostock. När vi kommer i land i Danmark kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten där vi gör en paus. Här finns möjlighet till att köpa mat om man så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.

*Vi kommer att göra ett stopp för shopping vid någon gränshandel antingen på ut eller hemresan.
*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Förmiddagsfika dag 1
Frukost dag 2-4
Middag dag 1
Bussvärd/värdinna