Julmarknad Bremen 4 dagar

Följ med oss på Julmarknad i Bremen.

För att få ut det mesta av denna resan väljer vi att lägga den på 4 dagar. Vi bor självklart centralt på hotell Ibis Style Bremen Altstadt. Dag 3 gör vi en utflykt till Bremerhafen för dom som vill följa med.

Välkommen att följa med på en trivsam resa i lugnt tempo!

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen. Vi har upplastning enligt våra påstigningsplatser och tidtabell. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för förmiddagsfika från busscafét. Färden fortsätter sedan mot Rödby där vår färja väntar på att ta oss till Puttgarden. När vi kommit på tysk mark kör vi direkt till Heiligenhafen där vi gör ett shoppingstopp på ca 1 timme. Sedan fortsätter vi förbi Lübeck och Hamburg innan vi framåt seneftermiddagen når vårt hotell i Bremen. Vi kommer att bo på centralt belägna hotell Ibis Style Bremen Altstadt. På kvällen äter vi en gemensam middag på en närliggande restaurang.

Dag 2. Hela dagen är fri att utforska Bremens julmarknad.

Dag 3. Idag efter frukost gör vi en frivillig utflykt till Bremerhafen för dom som önskar att följa med på dit. För övriga är det egen tid i Bremen som gäller.

Dag 4. Idag efter frukost vänder vi tillbaka mot Sverige igen. Vi kommer att åka färjan från Puttgarden till Rödby. När vi kommer iland i Danmark kör vi direkt till Ekerödsrasten där vi kommer att pausa i ca 45 minuter. Här finns möjlighet att köpa mat för dom som så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemortet.

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet!
 

I priset ingår

Bussresa
Del i dubbelrum
Förmiddagsfika dag 1
Frukost dag 2-4
Middag dag 1
Utflykt till Bremerhafen