Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Julmarknad Schwerin 3 dagar

  Följ med oss på julmarknad i Schwerin,  Mecklenburg-Vorpommerns huvudstad

  Här bor vi centralt på InterCity hotel bara ett stenkast från där julmarknaden börjar. Ett tips är också att ta en titt på det fantastiska slottet. Detta slott räknas som ett av de viktigaste historiska byggnadsverken i Europa. Slottet ligger på en ö i sjön Schweriner See, vilken förövrigt är den 4:de största insjön i Tyskland.

   

  Fritextsökning

  Dagsprogram

  Dag 1. Idag åker vi från våra respektive hemorter på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne. När vi kommit en bit söder om Köpenhamn gör vi ett stopp för förmiddagsfika från bussen. Färden fortsätter mot Rödby där färjan väntar på att ta oss till Tyskland. Färden fortsätter till Schwerin och vi checkar in på vårt centralt belägna InterCity Hotel. Här äter vi en gemensam middag på hotellet.

  Dag 2. Hela denna dagen har ni till ert egna förfogande, njut av den fantastiska frukostbuffén som hotellet erbjuder innan ni ger er i kast med julmarknaden.

  Dag 3. Idag efter frukost kör vi mot Sverige igen. Vi kommer att åka färjan från Puttgarden. När vi kommer i land i Danmark kommer vi att köra direkt till Ekerödsrasten där vi gör en paus. Här finns möjlighet till att köpa mat om man så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.

  *Vi gör ett stopp för shopping antingen på utresan eller hemresan
  *Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

  I priset ingår

  Bussresa
  Del i dubbelrum
  Förmiddagsfika dag 1
  Frukost dag 2-3
  Middag dag 1
  Bussvärd /värdinna
  Glöm ej passet

  Resekalender
  5/8Bordershop Expressfrån 775:-
  9/8Bordershop Expressfrån 775:-
  10/8Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  12/8Bordershop Expressfrån 775:-
  16/8Bordershop Expressfrån 775:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden