Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Gruppresa

  Bussen är ett fantastiskt färdmedel.

  För företag som ska ut på en kick off resa, mässaresa eller konferensresa i Sverige eller Europa? Då kan vi hjälpa till med att ordna hotellövernattningar, biljetter och andra praktiska detaljer som behöver ordnas, allt utefter kundens önskemål.
  Bussen är flexibel, den tar dig från dörr till dörr utan en massa krångliga byten längs vägen.

  För pensionärsföreningar är bussen ett trivsamt sätt att åka utflykter med. Vi ordnar hela arrangemanget med mat, fika och inträden. Eller kanske du vill göra det själv, då ställer vi upp med en modern och fräsch buss och givetvis en serviceminded chaufför.

  För idrottsföreningar är bussen ett bra och säkert sätt att ta sig till och från bortamatcherna. Det är dessutom ett bra sätt att stärka lagkänslan då man åker tillsammans och kan dryft matchen som komma skall eller som man just genomfört, oavsett resultatet.

  För skolklasser har vi fasta priser inom Karlskrona kommun, ring eller mejla för information. Vill ni ha offert på längre resor? Endagars eller flerdagarsresor tveka inte att höra av er per telefon eller mejl. Vi hjälper er gärna med hela arrangemanget.
   

  Använd gärna kontaktformuläret nedan för snabb behandling.

  *
  *
  *
  *
  this is a picture of the number 8this is a picture of the number 4this is a picture of the number 2this is a picture of the number 1

  Fyll i denna kod. Detta används för att kontrollera att det inte är en dator som fyller i formulär automatiskt.

  Fritextsökning
  Resekalender
  5/12Bordershop Expressfrån 775:-
  8/12Bordershop Expressfrån 775:-
  10/12Rostock 3 dagarfrån 3 195:-
  13/12Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  15/12Bordershop Expressfrån 775:-
  Trossö Buss AB
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona