Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Köpenhamn - Oslo - Göteborg, 3 dagar

  ”Tre storstäder, fantastisk kryssning och intressanta stadsrundturer”
  Följ med oss på denna trevliga tur där vi besöker 3 länder på 2 dagar. Danmark, Norge och Sverige. Resan startar med ett besök i Köpenhamn där ni kan strosa runt lite själva innan vår lokalguide möter upp och visar oss denna fantastiska stad, därefter är det dags att gå ombord på  fartyget som tar oss till Oslo. Glöm inte att sätta klockan om du vill avnjuta din frukost samtidigt som båten är på väg in i Oslofjorden med dess vackar vyer.
  En lokalguide visar oss Oslo, det blir lite egen tid för lunch innan vi fortsätter vår färd tillbaka mot Sverige och Göteborg. I Göteborg blir det en guidad rundtur och tid på egen hand.

   


   

  Fritextsökning

  I priset ingår

  Bussresa
  Del i dubbelrum/ insides dubbelhytt
  Fm-fika dag 1
  Frukost dag 2-3
  Middag dag 1-2
  Stadsrundtur Köpenhamn, Oslo och Göteborg
  Bussvärd
  Glöm ej giltlig ID-handling
   

  Dagsprogram

  • Köpenhamn - Oslo - Göteborg

   Dag 1. Vi startar från Karlskrona på morgonen och kör upplastning genom Blekinge. När vi kört en stund stannar vi för förmiddagsfika på en trevlig rastplats längs vägen. När vi kommer till Köpenhamn så finns det lite tid att strosa på egen hand innan vår lokalguide ansluter. Guiden visar oss runt i Köpenhamn under ca 2,5 timmar. Efter guidningen är det dags att "mönstra på" vårt fartyg som ska ta oss till Oslo. Ombord bjuds vi på en fantastisk buffé inkl. 1 dryck, som vi avnjuter tillsammans.

   Dag 2. I dag ska man sätta klockan tidigt om man vill njuta av frukosten samtidigt som man även njuter av de vackra vyerna när vårt fartyg seglar in i Oslofjorden. När vi kommit iland i Oslo, vänta vår norska lokalguide på att visa oss runt i Oslo under ca 3 timmar. Efter guidningen ges det lite tid för lunch på egen hand innan vi fortsätter vår färd mot Sverige och Göteborg. I Göteborg kommer vi att bo på centralt belägna Quality Hotel Panorama. Här kommer vi också att äta en gemensam middag på kvällen.

   Dag 3. Efter frukost är det åter igen dags att möta upp vår svenska lokalguide som ska visa oss runt i Göteborg under ca 3 timmar. Efter guidningen finns det tid att på egen hand utforska Göteborgs centrum och äta en god lunch. Kl. 16:00 vänder bussen tillbaka mot Blekinge. Vi beräknas vara i Karlskrona ca kl. 21:30 igen.

   *Vi reserverar oss för ändringar i programmet

  Resekalender
  16/8Bordershop Expressfrån 775:-
  23/8Bordershop Expressfrån 775:-
  24/8Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  26/8Bordershop Expressfrån 775:-
  30/8Bordershop Expressfrån 775:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden