Krakow & Warszawa 7 dagar

Följ med oss på en resa til Polens två största städer, Warszawa och Krakow

Polens huvudstad Warszawa är också landets största och mest levande stad. Lazienkiparken mitt i staden ger en oas av grönska och är ett perfekt alternativ till avkoppling i den stora staden. Krakow är staden som du vill förvirra bort dig i. När du strosar runt i gamla stan så var inte rädd att utforska på egen hand. Det kan dölja sig många vackra pärlor inne på de olika tvärgatorna.

Pris från:
7 595:-
Dagar:7
Bussresa, del i insides dubbelhytt, del i dubbelrum, middag dag 1-6, frukost dag 2-7, Chopinafton, stadsrundtur i Krakow och Warszawa, besök och inträden enligt programmet, reseledare
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1. Avresa från Hässleholm på eftermiddagen. Vi har upplastning genom Blekinge till Karlskrona.  Här tar vi nattfärjan till Gdynia. Ombord äter vi en gemensam middag.

Dag 2. Frukost ombord på färjan innan vi rullar i land i Polen, Gdynia. Här möter vår polska lokalguide upp. Lokalguiden kommer att vara med oss under hela vår vistelse i Polen. Vi kommer att ta oss hela vägen till Krakow under dagen. Givetvis gör vi stopp för bensträckare, fika och lunch längs vägen. I Krakow checkar vi in på vårt hotell Wysianski Hotel***. Här äter vi en gemensam middag.

Dag 3. Idag efter frukost börjar vi med en guidad stadsrundtur i Krakow. Efter rundturen ges det tid att på egen hand äta lite lunch innan vi fortsätter till saltgruvan Wieliczka, där vi får en intressant rundvisning i gruvan. På kvällen äter vi en gemensam middag.

Dag 4. Idag efter frukost åker vi ut till Auschwitz. Även här får vi en guidad rundtur och efter guidningen får vi lite tid att på egen hand strosa runt och titta. Sedan åker vi tillbaka till Krakow igen. På kvällen äter vi en gemensam middag och efter middagen kommer vi att gå på en Chopin afton.

Dag 5. Idag efter frukost är det dags att lämna Krakow och åka till Polens huvudstad Warszawa. Här möter vår lokalguide upp oss och ger oss en stadsrundtur på ett par timmar innan vi checkar in på Ibis Warszawa hotel***.  

Dag 6. Idag efter frukost åker vi tillbaka norr ut igen mot Gdynia. Vi gör ett stopp i Gdansk. Vår loklaguide tar oss på en stadspromenad och här passar vi även på att ta lite tid att på egen hand utforska lite av gamla stan. Vi kommer också om tid medges att göra ett stopp för lite shopping innan vi kör ombord på färjan som ska ta oss tillbaka till Karlskrona igen. Ombord äter vi en gemensam middag.

Dag 7. Frukost innan vi rullar i land i Sverige igen. Sedan kör vi direkt mot våra respektive hemorter.

*Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

I priset ingår

Bussresa
Del i insides dubbelhytt
Del i dubbelrum
Middag dag 1-6
Frukost dag 2-7
Chopin afton
Besök och inträden enligt program
Reseledare

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2019-08-25BussKrakow & Warszava 7 dagar
Boka tidigt rabatt 300 kr, gäller till och med: 2019-05-02
Mer än 87 595:-Boka