Skip to main content
 • Logo: Bussapågarna AB
 • Logo: Trossö Buss AB

  Krokusfest Husum 4 dagar

  Krokusfest i tyska staden Husum

  Här möter vi våren och upplever den fantastiska krokusblomningen i slottsträdgården i Husum. Här blommar 4 miljoner lila krokusar och detta räknas till ett av Nordens under. I det sevärda slottet är det en trevlig hantverksmarknad.

  Fritextsökning

  I priser ingår

  Bussresa
  Del i dubbelrum
  Förmiddagsfika dag 1
  Frukost dag 2-4
  Middag dag 1
  Utflykt till Husum med krokusfest och slott
  Visning och romprovning Johannsen romfabrik
  Reseledare
   

  Dagsprogram

  • Krokusfest Husum

   Dag 1. Avresa från Karlskrona på morgonen. Vi har upplastning genom Blekinge och Skåne enligt vår tidtabell och påstigningsplatser. Efter Köpenhamn gör vi en paus för fika från busscafét. Färden fortsätter över stora och lilla bältbroarna till Flensburg där vi checkar in på vårt hotell som ligger centralt. På kvällen äter vi en gemensam middag på en närliggande restaurang.

   Dag 2. Idag efter frukost åker vi till Husum som ligger vid tyska nordsjökusten. Här är det varje år krokusfestival, i Slottsträdgården blommar det 4 miljoner lila krokusar. I det sevärda slottet är det en hantverksmarknad och på stadens torg är det blomstermarknad och fler festligheter.

   Dag 3. Idag efter frukost så tar vi en promenad till den närliggande romfabriken. Här kommer vi att få en liten rundvisning samt provning av flera olika sorters rom. Guidningen är på engelska. Eftermiddagen / kvällen är fri för egna aktiviteter.

   Dag 4. Idag efter frukost är det dags att lämna Flensburg för denna gången. Vi kör ut till Fleggaads i Harrislee för lite shopping innan vi vänder tillbaka till Skåne och Blekinge igen. På Ekerödsrasten kommer vi att pausa, här finns det möjlighet att köpa mat för dom som så önskar. Efter pausen fortsätter vi mot våra respektive hemorter.

   *Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

  Resekalender
  26/7Heiligenhafen Expressfrån 775:-
  28/7Bordershop Expressfrån 775:-
  1/8Bordershop Expressfrån 775:-
  4/8Bordershop Expressfrån 775:-
  8/8Bordershop Expressfrån 775:-
  Kontakta oss
  Adress:
  Trossö Buss AB
  Tennvägen 6
  371 50 Karlskrona
  Sweden