Krokusfest i Husum 4 dagar

Upplev den fantastiska krokusblomningen i slottsträdgården i Husum, här blommar 4 miljoner lila krokusar.

 

Du kan enkelt skriva ut dagsprogrammet. Välj fliken "PDF" nedan

Dagsprogram

Dag 1. Vi startar från Karlskrona och kör upplastning genom Blekinge. När vi kört en stund stannar vi för förmiddagsfika på en trevlig rastplats längs vägen. Vi fortsätter färden över broarna till Tyskland, och ca 20 km söder om Flensburg, ligger vårt trevliga familjehotell, Landgasthof Tarp***.
Vi beräknas ankomma hotellet ca kl. 17.00. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.
      
Dag 2. I dag besöker vi den härliga blomsterfesten i Slottsträdgården på Husum slott. I det sevärda slottet finns också en trevlig hantverksmarknad. Under besöket i Husum får vi lite egen tid då vi kan besöka stadens torg där det är blomstermarknad och mer festligheter, kanske hitta något trevligt ställe att äta något lätt eller ta en fika.
 
Dag 3. Idag åker vi till Flensburg där vi får en guidad visning och provsmakning på romfabriken på Johanssen. Vi får egen tid att utforska staden.

Dag 4. Efter frukost är det dags att lämna Tarp och bege oss hemåt igen. Vi stannar i Heiligenhafen för lite shopping innan vi tar färjan från Puttgarden. Vi kommer vi att göra ett stopp på Ekerödsrasten, där finns möjlighet att äta om så önskas. Vi kommer att vara tillbaka i Karlskrona igen vid 21:30 tiden.

 

Du kan enkelt skriva ut dagsprogrammet. Välj fliken "PDF" nedan