Krokusfest i Husum 4 dagar

Krokusfest i Husum vid Nordsjökusten

Upplev den fantastiska krokusblomningen i slottsträdgården i Husum, här blommar 4 miljoner lila krokusar varje år.

 

Du kan enkelt skriva ut dagsprogrammet. Välj fliken"PDF" nedan

 

Status:
Fullt

Dagsprogram

Dag 1. Vi startar från Karlskrona på morgonen och kör upplastning genom Blekinge och Skåne. När vi kört en stund stannar vi för förmiddagsfika på en trevlig rastplats längs vägen. Vi fortsätter färden över broarna till Tyskland, Husum.  Husum ligger precis vid Nordsjökusten och är en fantastisk liten trevlig stad. Här checkar vi in på centralt belägna hotel Best Western Theodor Storm. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.
      
Dag 2. I dag besöker vi den härliga blomsterfesten i Slottsträdgården på Husum slott. I det sevärda slottet finns också en trevlig hantverksmarknad. Under besöket i Husum får vi lite egen tid då vi kan besöka stadens torg där det är blomstermarknad och mer festligheter, kanske hitta något trevligt ställe att äta något lätt eller ta en fika. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.
 
Dag 3. Idag åker vi till Flensburg där vi får en guidad visning och provsmakning av rom på fabriken Johanssen. Efter besöket på rom fabriken kommer det att vara lite fri tid att strosa runt i Flensburg. Kanske äter ni en lunch innan vi vänder tillbaka till Husum igen. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

Dag 4. Efter frukost är det dags att lämna Husum och bege oss hemåt igen. Vi stannar i Heiligenhafen för lite shopping innan vi tar färjan från Puttgarden. Vi kommer vi att göra ett stopp på Ekerödsrasten, där finns möjlighet att äta om så önskas. Vi kommer att vara tillbaka i Karlskrona igen vid 21:30 tiden.

*Vi reserverar oss ändringar i programmet.

 

I priset ingår

Del i dubbelrum
Förmiddagsfika dag 1
Frukost dag 2-4
Middag dag 1-3
Guidad tur med provsmakning på rom fabrik
Reseledare.